Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarnuuuuuula

parada gejów 17 lipca

Polecane posty

Gość Czarnuuuuuula

dlaczego doszło do tego w Polsce?

Gość Czarnuuuuuula
najgorsze jest to, że paradę będą oglądać dzieci. Stwierdzą, że jest to normalne i sami jeszcze pójdą w ich ślady. Zboczenie się szerzy i rząd na to pozwala ;(

Gość SKINHEAD WAWA
spoko dojedziemy ich jak zawsze

Gość to juz jest oprzesada
niedlugo to nawet murzynom pozwola parady robic....gdzie ten swiat zmierza?!?!?!!?

Gość looooooof
tak pojda w ich slady buahaha:D ja pierdole, gejem sie rodzisz albo nie:o nie mozna tego nabyc, pierdoleni ignorancji:o

Gość Czarnuuuuuula
tak samo pedofilem sie rodzisz albo nie, nekrofilem sie rodzisz albo nie zoofilem sie rodzisz albo nie etc......

Gość ale z was popierdolone
mohery:D radia maryja kur wa słuchać a nie tu głosić nienawiść i brak tolerancji paszły w pi zdu

Gość Czarnuuuuuula
Boli Cię, że głosujący na Kaczyńskiego są katolikami? Przynajmniej mamy wartości, a Wy żyjcie jakby Boga nie było, bo to jest główne hasło liberalnych partii.

Gość SKINHEAD WAWA liczę na ciebie
🖐️

czarnulaaaaa wiem że masz wakacje ale od myślenia ku rwa to wolnego nie ma:P nikt nie rodzi się pederastą ani zoofilem i innym filem ,co wy za wiadomości macie :O w szkołach was nie uczą czy ki ch uj

tak boli mnie ciemnota i zacofanie tyle nienawiści ile wy katolicy w sercu nosicie i jak bliźniego potraficie sponiewierać to się w głowie nie mieści jakie miłosierdzie jakie wybaczanie :O plucie jadem tyle katole potrafią i powołuj się na Boga bo grzeszysz

i nie powołuj się

Gość Czarnuuuuuula
nie toleruję gejów, dla mnie jest to dewiacja, choroba jak każda inna. Geje nie powinni sie tak obnosić z tym, że mają inną orientację. Wymuszają na nas tolerancję, a takie parady działają w przeciwną stronę. A Ty masz jakiś problem?

tak mam problem że ktoś z krzyżykiem na szyi mający się za osobę wierzącą nie toleruje innych ludzi jedno wyklucza drugie i tu jest wielkie zakłamanie człowiek jest istotą ułomną ale jedyną niepowtarzalną i piękną samą w sobie ludzie wierzący tacy z Bogiem nie rydzykiem w sercu przez życie idą tolerując wszystkich ludzi bez wyjątków

Gość Czarnuuuuuula
mam tolerować zło?

Gość a kto to jest gej ?
bo ja znam tylko pedałów

Gość sodomitom
mówimy NIE

ty nie jesteś od oceniania tego co jest złem od tego jest Bóg nas dotyczy tylko kodeks prawny i moralny;) nie widzisz tego co dzieje się na świecie do czego doprowadza brak tolerancji:O rydzyk nie ma nic wspólnego z Bogiem jest biznesmmenem i to takim z górnej półki bez kręgosłupa moralnego bo na wierze i naiwności ludzkiej imperium zbudował słuchacze radia to jest normalnie sekta to nie są katolicy

Ban Dole Ty taki tolerancyjny czy sam gejsza bez sza?

Gość Czarnuuuuuula
ostatnio ciągle przewijają się słowa: ciemnogród, mohery, rydzyk, same przekleństwa. i to wszędzie. Ludzie weźcie się bardziej wysilcie, bo się powtarzacie, macie bardzo ograniczone słownictwo i to my ciemnogród mamy sie na was wzorować?

no ale zobaczcie jak się z czarną rozmawia:O ja o moralności a ona frazesami jedzie głupie to albo młode ide stąd szkoda nerw

To Ty jesteś ograniczona i to bardzo, bo nie porafisz zaakceptować inności :O A nie przyszło Ci do tej małej główki, że może oni nie chcą tacy być ? Może brzydzą się tym, że podobają się im się osoby tej samej płci, ale nic nie mogą na to poradzić, bo się tacy URODZILI? Widzisz tylko jedną stronę medalu i nie dostrzegasz nic więcej, bo masz zbyt ograniczone myślenie.

ani to ani tamto:) zadalem latwe pytanie: sam nalezysz do nich czy nie? obrazilem Cie? - przeciez jestes tolerancyjny