Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sloncee

Torbiel i plamienie

Polecane posty

Witajcie:*** biggrin :*** Dziewczyny mam sprawę,oczywiście nie mam zielonego pojęcia po co piszę,ale liczę,że mi jakaś powie,że to np.normalne i pęka torbiel czy coś... Wykryto u mnie torbiel (3cm),biorę luteinę na wywołanie okresu co miesiąc przez 12 dni od 14 dnia cyklu... Wszystko było ok,jednak zauważyłam 3 dni temu na wkładce,niewielką krew...Jak poszłam do toalety i oddałam mocz raz to był normalny kolor,jednak na wkładce mam znaki krwi...W każdym razie brzuch mnie nie bolał,nie byłoby nic w tym dziwnego gdyby nie to,że to był 17 dzien cyklu,czyli dopiero co biore luteinę,więc okres to nie jest... Wiem głupie pewnie pytanie,ale czy tak bywa czasem?Luteinę biorę juz gdzieś od 4 miesięcy,więc może ta torbiel pęka? Poszłabym do ginekologa i oczywiście pójdę tylko za niecały tydzień,bo moja ginekolog wyjechała....Nie moge pójśc do innej,bo tylko do niej mam zaufanie to problem w psychiki.... Dodam,że nic nie robiłam z rzeczy typu sex,masturbacja. 2 dni temu na wkładce już więcej miałam krwi,a wczoraj prawie niewidoczne plamienie. Może ktoraś z Was tak miała?

Gość najprosciej to zobaczyc
w ulotce - tam pisze ze moze sie pojawic plamienie a nie pisac laboratu tutaj

Ale ja biorę od dawna luteinę i nigdy nie miałam żadnego krawienia.Wiem,że może pojawić się plamienie i trzeba zgłosić,ale jak mówiłam pani doktor nie ma,a plamienie mam codziennie i chciałabym widziec czy może ktoraś z dziewczyn to miała,że np.okazało się,że torbiel pękła:D Poza tym dziwne dla mnie jest,że dopiero teraz mam skutek uboczny,a przez tyle czasu nie miałam.

Gość eeeheeee
jakby ci torbiel pekla to bys sie zwijala z bolu, ale bardzo mozliwe ze cos sie dzieje i stad to plamienie