Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelina318

lato w mieście- pomysły poproszę

Polecane posty

Gość ewelina318

Ze względów finansowych zmuszona jestem spędzić te wakacje w domu w mieście, chodzę z moją 1,5 córką do parku, na plac zabaw,czasem nad jezioro. Macie jeszcze jakieś pomysły co mozna robić w co się bawić latem w mieście?

Gość ewelina318
matkaizona... jesteś strasznie irytytująca, spotkałam się już parokrotnie z Twoimi "radami" i wierz mi, nie jesteś ani inteligentna, ani dowcipna, w zasadzie to mam pytanie: Po co tu włazisz? Nudzisz się? Nikt Cię nie kocha?

Gość Anna Aleksandra
A myślałaś np. żeby wsiąść na rower, kupić małej specjalny fotelik i pojechać za miasto na piknik? :) Pomysł zapożyczony od mojej szwagierki :)

matkaizona--juz widze twojego męża i dzieci przypuszczam,że jestes po prostu dzieckiem bo tak też sie tu zachowujesz rodzice nie posłali cie na kolonię nie mają pomysłów jak zorganizowac ci czas wiec zostawili cie przed kompem a tobie sie po prostu nudzi bo normlani dorosli ludzie jezeli nie maja nic mądrego do napisania to tego nie robia aty byle cos napisac ;/ jestes żałosna

Gość gryczka
To zależy jakie miasto, jaka okolica. Ja np. mieszkam w Łodzi, jest dużo parków, można do nich chodzić na zmianę, żeby się nie znudzić. Jest ZOO, ogród botaniczny, baseny, jakieś figloraje dla dzieci.

my chodzimy właśnie do parku, na plac zabaw, jeździmy na wycieczki rowerowe, na basen, chodzimy do lasu, nad zalew. czeka nas jeszcze wyprawa do ZOO i do ogrodu botanicznego. gryczka - my mieszkamy w okolicach Łodzi :P ale i tak synek najbardziej lubi zabawę na pobliskim placu zabaw :) cokolwiek bym nie wymyśliła placyk jest najlepszy!!!

Każda i każdy z was ma konto na Facebooku. Pytanie do Kafeterii PL: Czy jesteś mądrzejsza i go nie masz? Dlatego nuda w mieście to nasz wina a nie internetu bez którego sami nie możemy sobie poradzić.