Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mdła franca

Mój facet głosował na kaczora i popiera pis

Polecane posty

Gość mdła franca

boże ale wstyd.. Tyle lat mieszkałam pod jednym dachem z nim, znał moje poglądy wiec nic nie mówił ale w końcu się wygadał. Niby inteligentny facet, po studiach z dobrą pracą, a tu taki zonk :o Patrzeć na niego nie moge, strasznie stracił w moich oczach.

Gość Marcepan26
hahaha ladna lipa:D A wiesz kiedy sobie o tym przypomnisz? podczas sexu :D

Gość mdła franca
seks? jaki seks? uciekam od niego :o jego gadka popierajaca zaczyna przypominać propagande pisowską.. Boże, jak on sie tak dobrze ukrywał? zdobył mnie podstepnie i chciał zrobić pranie mózgu :o

Gość jest demokracja i można mieć
dowolne poglądy na szczęście. Ale obrzucanie się inwektywami z powodu poglądów jak dla mnie jest wręcz żenujące. Czegoś tak okropnego nie było nawet w PRL-u, gdzie były "jedynie słuszne" poglądy dopuszczalne... U mnie na szczęście wszyscy są z tej samej opcji, tzn głosujemy na Komorowskiego, ale nie rzucam się na sąsiadów PiSowców z tego powodu. Mogę co najwyżej zastanawiać się co kieruje ich wyborem

Gość a gdzie składa twój
mąż nasienie;)

Gość madralaaaa
wstydem jest głosować na Komorowskiego :( tylko współczuć chłopakowi takeij dziewczyny

Gość Marcepan26
Dobrze ze powiedzial Ci przed niedziela, zabierz mu dowod. Miedzy wami moze sie pogorszyc jeszcze w niedzielny wieczor jak twoj facet dolozy swoj glos i okaze sie ze ten kmiot wygra :) Ale tak powaznie mowiac to wspolczuje, mnie sie robi niedobrze czesto jak poslucham wypowiedzi tych malych, zacietrzewionych, glupich ludzi z pisu na tvn24

Duży już jesteś i powinieneś wiedzieć że polityk który nie kłamie nie jest politykiem-kwestia jest tylko w jakim celu to robi Gdybyś w swoim mózgu włączył trzeźwy ogląd świata dostrzegłbyś kłamstwa PO i jej polityków a ich celem jest władza absolutna a ustawy, które planują wprowadzić nie napawają optymizmem-choćby o cenzurze w internecie, o zamrożeniu rewaloryzacji rent.

Gość Marcepan26
Dobrze ze powiedzial Ci przed niedziela, zabierz mu dowod. Miedzy wami moze sie pogorszyc jeszcze w niedzielny wieczor jak twoj facet dolozy swoj glos i okaze sie ze ten kmiot wygra :) Ale tak powaznie mowiac to wspolczuje, mnie sie robi niedobrze czesto jak poslucham wypowiedzi tych malych, zacietrzewionych, glupich ludzi z pisu na tvn24 a ty masz to na zywo w domu :/

Gość Marcepan26
Zapewniam cie ze dostrzegam nie wywiazywanie sie z obietnic, zaden polityk nie mowi prawdy, moze za wyjatkiem Palikota:) ale jest roznica miedzy tym a bezczelnym lganiem Pisu, traktowaniem ludzi jak gowno. Pis jest komunistyczna partia naszych czasow

Gość Marcepan26
Tu mniej chodzi o poglady polityczne ale poglad na swiat i ludzi, na ludzi o odmiennym zdaniu o ich traktowanie i wypowiedzi na ich temat, o umiejetnosci prowadzenia kulturalnej rozmowy

Gość Marcepan26
a mdla franca wlasnie sie dowiedziala ze w jej domu tworzy sie wlasnie bastion tych ludzi :D naprawde, trudno mi sobie wyobrazic cos gorszego :D

Gość Marcepan26
a mdla franca wlasnie sie dowiedziala ze w jej domu tworzy sie wlasnie bastion tych ludzi :D naprawde, trudno mi sobie wyobrazic cos gorszego :D

Gość wybór to kwestia mentalnosci
za pis głosuje zabobonna ciemnota potrzebujaca wroga do zwalczania za po wykształciuchy ktore wola dialog w miejsce rozwiązan siłowych a najśmieszniejsze jest to, ze kaczynski ma ambicje porwac sie na takie mocarstwo nuklearne jak Rosja, a Putin tylko z politowaniem i usmiechem kiwa głową :D

Gość wybór to kwestia mentalnosci
wybór to kwestia mentalnosci za pis głosuje zabobonna ciemnota potrzebujaca wroga do zwalczania za po wykształciuchy ktore wola dialog w miejsce rozwiązan siłowych a najśmieszniejsze jest to, ze kaczynski ma ambicje porwac sie na takie mocarstwo nuklearne jak Rosja, a Putin tylko z politowaniem i usmiechem kiwa głową

Gość TY KÓRWO JEDNA
A NA KOGO TY GŁOSOWAŁAŚ ??? NA LEPERA WIDAĆ.

Chcecie to sobie głosujcie na komorowskiego. Osoby, które chociaż troche się znają na polityce z dwojga złego wybiorą kaczkę. Ja sma nie lubię kaczyńskiego, ale jest intelektualnie o kilka poziomów wyżej od komorowskiego. Komorowski nie ma nawet sprecyzowanych poglądów więc jak kurwa można na niego głsować? Skoro on nie ma własnego zdania i robi to co mu Tusk każe? Przypomnijcie sobie sytuację w której komoroski mówił, że chce wycofać Polskę z Afganistanu. Pojechał tam i potem zmienił zdanie. Jak wrócił do Polski to z powrotem gadał, że chce wycofania. Dla mnie to jest żałosne. A najżałośniejsze jest to, że przeciętny wyborca Komorowskiego to osoba, która głosuje przeciwko Kaczyńskiemu a swoje argumenty to "bo kaczyński nie ma żony". Oglądajcie dlaej TVN i czytajcie Wyborczą powodzenia życzę.

Gość mieszczuchy mogą sie zesrać
tylko hołocie z pis imponuje agresja :D Chryste jak daleko nam wciaż do zachodu wciaz blizej do bialorusi, ech... ciemnogród

Gość mieszczuchy mogą sie zesrać
agresywny toster czy ty pamietasz IV RP Jarosława Kaczynskiego?

Gość Marcepan26
Kaczysnki mial 20 % poparcia, nagle zyskal po smierci brata, niewiem co wyborcy maja w glowach, chyba sieczke zeby po czyms takim zmienic poglad o kaczynskim. Jak Mroczkowi umrze brat to ten 2 zostanie prezydentem bo przeciesz tez sie z niego smialismy. Pozatym nie tylko kaczynski stracil tam rodzine ale zmarlo 100 osob a jeszcze wiecej ginie na drogach, moze kazdy z nich wystartuje w wyborach :)

PO już teraz zaczęło sobie obstawiać najwyższe stanowiska swoimi. Jedyne co to powołanie Belki było zagrywką. Jak Komorowski będzie prezydentem to będzie robił to co mu każe Tusk. Naprawdę myślicie, że mógłby zawetować jakiś tuskowy wymysł? Będą mieli wszystko i opierdolą was tak, że będziecie jeszcze tego żałować. Niedawno chcieli cenzurować internet, potem niby to wszystko odwołali, ale jak komor zostanie prezydentem to to wróci. Będzie można na polecenia jakiegoś tam biura zablokować dowolną stronę www. Będą mieli media, wszystko. Mnie to i tak pierdoli bo i tak z tego kraju wyjeżdżam, ale zostanie tu moja rodzina i chcę jak najlepiej. Ludzie poczytajcie trochę a nie ślepo wierzycie w to co pierdolą na tvnie i wyborczej. Sami się przejedziecie- ja nie:)

Gość Marcepan26
A pamietacie wystapienie Leszka w Gruzji jak na wiecu darl ryja ze jest tam poto zeby walczyc? wojne chcial wywolac, za duzo filmow sie naogladal z przemowieniami do tlumow, marzyl o takim momencie przez cale zycie

Gość Marcepan26
Teraz w TV niema kurskich, ziobrow z dyktafonami, kemp ale to barachlo wyjdzie zaraz po wyborach i zacznie sie znowu syf i wstyd na swiat. Ciekawe czy Jarek tez bedzie odwolywal spotkania miedzynarodowe jak go nazwa kartoflem tlumaczac sie sraczka