Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mdła franca

Mój facet głosował na kaczora i popiera pis

Polecane posty

Gość TY K.......O JEDNA
przepraszam ale nie wziełam prochów uspakajqających i stąd ta agresja.

Gość do mistrza cienkiej riposty
jesli fakt wysmiewania kogokolwiek wylacznie z racji jego imienia tudziez wady wymowy jest argumentem w jakiejkolwiek dyskusji to gratuluje rozumku i tolerancji

Ja w pierwszej turze głosowałem na JKM, a w drugiej idę głosować na kaczkę. Nie będę głosował na fałszywego Komorowskiego, który nie ma swojego WŁASNEGO zdania prawie na każdy temat i jest sterowany przez Tuska. W dodatku jeżeli chodzi o intelekt to jest kilka poziomów niżej niż Kaczyński. Z dwojga złego lepsza kaczka. Przynajmniej nie będzie lizał dupy Putinowi czy Angeli Merkel. W UE człwiek ten na pewno więcej wywalczy niż ludzie z PO, którzy jedyne co robią to liżą dupę wszystkim nawet putinowi, który pozwolił na okradanie zmarłych w Smoleńsku:-) Dla mnie Kaczyński jest bardziej inteligentny i na pewno bardziej wykształcony. Poza tym PIS nie atakuje PO, Kaczyński nie mówi głosujcie nam nie bo Komorowski jest chujowy. Kaczyński tez nie ma w swoim szeregu Palikotów i innych pajaców. (mimo że do Palikota nie mam nic ale pajacem jest). Ciekawe co by było gdyby ktoś z Pisu zachowywał się tak jak Palikot i atakował tak Bronka. A Palikot jest bezkarny nikt mu nic nie powie, a ilu wyborców przez Palikota już stracili to mała głowa. Dla mnie większość osób z którymi rozmawiałem i będą głosować na Komorowskiego nie ma zbytnio pojęcie o polityce, a jak ma, to swoją wiedzę czerpie z wieczornych faktów na TVN. Pozdrawiam i kończę.

Mój też jest za Kaczyńskim i za PiS, za co go jeszcze bardziej cenię :) Ja za JKM, ale skoro nie przeszedł, to Kaczyński :)

Kto się śmiał z Edgara? Kto się śmiał z Borubara (choć Kaczyńskie tego nie powiedział) Kto się śmiał z niskiego wzrostu Kaczyńskich? Kto opowiadał ni ch.j śmieszne kawały o graniu na kortach w siatkę Tak-śmiali się najwięksi apologeci tolerancji, ludzie światowi i ponoć wykształceni. Wojewódzkie, Bartoszewskie i inne tego typu obłudnicy

Większość błędów kaczki to były przejęzyczenia. A większość błędów Komorowskiego i wpadek to świadome pieprzenie głupot. Różnica jest.

Gość mdła franca
woow ale walka rozgorzała.. mi nie chodzi o poglądy polityczne mojego faceta, tylko o to że mamy je całkowicie różne. Nie chce w domu takiej walki jak tutaj- myślicie że da sie go jeszcze nawrócić? Nie wykazuje dużej pisowskiej agresji, przed swoim coming outem popierał moje poglądy. A i nie bójcie się, nie zagłosuje- nie zdążył zorganizować sobie zaświadczenia na tą turę :p

Gość hehhe jakby moj tak zrobil..
tolerancja ma swoje granice, u mnie konczy sie w momencie dostrzezenia glupoty u innych, wtedy im dziekuje za znajomosc.

Gość KURDELEBELE
każda wypowiedz Kaczki to jakaś wpadka polityczna . Wpadka ? nIE KŁAMSTWO CZY INACZEJ NAZYWANE PRZEZ WAS pis Owców "PRZEJEZYCZENIE :o Jak nie mówi , ze o Białorusi trzeba rozmawiać z Rosją co oburza i kraj i zagranice to znowu wypowiedz o Gierku powala nie tylko historyków ale i represjonowanych .Jak można glosować na taką niemot , która podobno zna polską historie ? Jak można głosować na niego jeśli jeszcze nie jest prezydentem a jego wypowiedzi wzbudzają taki sprzeciw również zagranicą??

Gość jeśli chodzi o gafy
dziś JK był w świętokrzyskiem i powiedział - to ziemia z której pochodzi mój TOWARZYSZ BRONI... Przemysław Gosiewski. Towarzysz broni??? To oni tam razem bitwę rozgrywali???

niestety, popieram PO, nie lubie kaczynskich i mam dylemat - glosowac na partie czy na jedna osobe? komorowski gada bez sensu, kaczynski wie co mowi i ma sprecyzowane poglady ech

pytaniem o in vitro przegrali. glosowalabym na napieralskiego - nie moglam glosowac w 1 turze. nie moge zajsc w ciaze.

shatyn widze ze i tutaj szukasz przyjacilol niedlugo w stopce napiszesz sam przeciwko calemu swiatu:D i ty chcesz wmowic wszystkim ze tylko ty znasz prawdy i fakty :D:D mitoman chory

Shatyn "Niedawno był przeciwko wprowadzeniu ulg dla studentów w pociągach, a teraz nagle się zmienił?" Był przeciwko, bo to była próba pis-u namieszania w budżecie. Przy konstrukcji nowego mozna takie coś uwzglednić... hahhahah czyli jak Komor kłamie to to nie jest kłamstwo :D:D:D:D:D:D