Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pare3razyKilka

ile razy uprawialiscie seks?tak na oko.

Polecane posty

Gość pare3razyKilka

u mnie to bedzie tak.. Mam 22 lat,od 16go roku zycia aktywny..wiec: 6lat tj.6x365=2190 Seks jakies 4-5 dni w tyg. To bedzie jakies 1700 razy..a ile plynu juz wyzucilem z siebie,kazdy wytrysk to jakies 10ml-bedzie z 1,5 litra..pol Polski z tego by sie urodzilo..czekam na wasze relacje:D

Gość na oko to tylko raz
i to przypadkiem moja pani nie lubi spustu na twarz, ale kiedys tak mocno trysnalem, ze strzelilem jej prosto w oko jak stala przede mna i robila mi reka :D gdyby nie zatrzymala to by chyba w zyrandol dolecialo :classic_cool:

Założę się o lewą dłoń że do swoich obliczeń użył kalkulatora i nie doliczył fot, pod które z trudem zjeżdżał. :O

Gość pare 3 razy kilka
pewnie ze uzylem alkuratora,tyle ze do ostatniego rachunku wlasnie nie,bo to bedzie 1500 a nie 1700...a co do zdjec to mysle ze przez cale zycie nie bedzie nawet 1000..w sumie.. Kolezko na gorze..nie wazne czy na oko czy na du.e spust..w kazdym badz razie u mnie tez roznie bywaloD

Gość pare 3 razy kilka
grzezna to ile?600 czy 12 000?bo to delikatna roznica..a ciekawe ile bylo w tym orgazmow,kuur..a powinienem jakas agrode dostac za stale uszczesliwianie i dawanie przyjemnosci bezinteresownie/powiedzmy\..:d

Gość pare 3 razy kilka
Tylko nie wiem dlaczego najbardziej podniecają mnie filmy gdzie występują sami mężczyźni ? Jak widzę taką parkę kochającą się namiętnie to mam taki spust, że raz mało nie rozwaliłem monitora.

Gość pare 3 razy kilka
dzieci sie podszywaja z zazdrosci.. Bo jedyne co moga napisac to ze na red tube wiadro spermy juz wylal o pijamej kolezance z palca jechal...ahh

Gość pare 3 razy kilka
mamy,mamy..nie ma to jak czsem samemu sobie pyknac..

Jak dasz radę przelicz to na chusteczki higieniczne, które były świadkiem twoich miłosnych uniesień. :P Wybacz że tak drążę ten temat, ale potrzebuję tego, by sobie chociaż wyobrazić jak może wyglądać "człowiek porażka",

Gość pare 3 razy kilka
niemam poecia o co chodzi tym "czlowoekiem porazka" ale moge Cie przyblizyc do odpowoedzi na Twoje pyt. Ja uzywam do wytarcia Bohatera dwoch,dziewczyna 3-to jest 5 na jedna sesje tarcia-to razy 1500,to policz sobie sam.. Uzywam takich nawilzonych wiec podziel na 72 i wyjda Ci opakowania :D

Gość ty grzeczna żonka bez
kropek odpiertol sie od starych szmato jebana :D stare ludzie tez dupcza dzifko bez wyksztalcenia;):D:D:D:D:D:D

Gość i na tym nie zaprzestanę
Więc tak: Seks od 18 roku życia. Obecnie mam 23. 365 DNI W ROKU średnio liczę 1 stosunek na dzień (czasem 3 czasem zero więc średnio 1) 365 stosunków średnio razy 5 lat = 1825 Idąc dalej mogę wyliczyć sumę moich orgazmów. ŚREDNIO 2 na stosunek to daje mi 3650 orgazmów:-p

Gość noreek
co za bzdety tu ludzie wypisują

Gość okolo 100razy
w tym ze 20 z murzynami

Gość gość
Ja uprawiam codziennie przez rok z moim kochankiem. On jest po prostu niesamowity. potrafi to robić parę godzin bez przerwy. raz nawet ruszyliśmy się przez pół dnia. Z nim mogłam wolę nie wychodzić z sypialni