Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Złośnica zawsze i wszędzie

czy on mnie zdradza?!

Polecane posty

Gość czarna dupa
szczerze to ja bym na nią na ulicy uwagi nie zwróciła, pospolita na dodatek wulgarna twarz

o nieee wygląda jak dziwka, aczkolwiek taka ekskluzywna... :P próbuje mieć klasę ale z drugiej strony wygląda na taką co się ostro bzyka ;] no ale facet może polecieć... Nie no takiej zdzirze to bym nie darowała...

Gość co za ciulas
faceci zawsze tak mowia - moim zdaniem 1% z nich naprawde tak mysli, dajesz sie omamic takimi słowkami

tak najpiękniejsza, a o tej co Cię z nią zdradzi powie, że by jej kijem nie dotknął... ech zrozumieć ich...

zdjecie owszem wyzywajace ale nie moge sobie jej wyobrazic normalnie ubrana...a jak wyobrazam to wwcale nie taka piekna;/ szmata jakas i tyle

w rzeczywistości milej wygląda, chyba na potrzeby sesji się sku***ła. Gdy ją zobaczyłam przy recepcji, śmiała się cały czas nie była tak umalowana, miała zwykle letnie ciuszki i ciut jaśniejsze włosy.

Mi się ona kojarzy też ze szma*ą, gdyz podwala się do zajętego faceta. A facet wiadomo- jak zobaczyć extra laleczkę, nie przegapi okazji żeby zaliczyć lub poflirtować. Chciałabym się urodzić facetem... mają o wiele łatwiej w życiu;/

Złośnico pogadaj z Wojtkiem teraz póki masz okazje, może pisząc opanujesz ewentualne nerwy, może coś że tak powiem z niego wyciągniesz na spokojnie :)

Gość ej tyrhyyr
a skad ta sandra jest?????

a czemu pytasz? Próbowałam wyjaśniać sobie z wojtkiem, ale jak narazie umówiliśmy się na jutro, idziemy do kina. Ciekawe co mu się stało. Nie przepadam za zmierzchem, on też nie, ale chce iść hmm. :)

Gość ej tyrhyyr
znajda ją sobie na nk

Gość ej tyrhyyr
przeciez to miedzy wierszami jest pisane, ja nie wiem czego ty sie boisz

co jest między wierszami napisane?

Gość ej tyrhyyr
no przeciez nie napisałas ona stad stad taka i owaka etc tylko ja pytam skad ona jest, tyle nie mozesz powiedziec ja nie wiem czego t ysie obawiasz???

Gość ej tyrhyyr
chyba skąd* analfabetko :D::D::D:D::D:D:

Gość gonunia
ale ty musisz byc zakompleksiona, ze jeszcze chcesz otrzymywac kontakty z kims takim. zdradzil cie, a ty sie z nim jeszcze umawiasz? wspolczuje.

Gość Prażynka_87
złośnica trzymam kciuki za ciebie i wojtka. W życiu tak jest że czasem ludziom odbija. Nie tylko facetom. Jeśli Wojtek jest facetem z klasą to pustogłowie i próżność szybko go znudzą. No w w miłości tak już jest że swoje trzeba czasem wycierpieć.....

gonunia, gdybym była zakompleksiona poleciałabym do innego, próbując się dowartościować. Tak nie jest, mam pewność siebie, ale facetom nigdy nie należy wierzyć. Kocham go, wkurzam się, zastanawiam się nad zerwaniem, ale tak czy siak, w każdym związku jest kryzys. A u nas nie ma definitywnej zdrady- są podejrzenia i słabości Wojtka. Trzeba przetrwać i żyć dalej:D

ale wiesz co jak cie zaprosił do tego kina to albo mysli o tym ze moze rzeczywiscie cos w tym jest co mu mowisz i chce zebys przestała tak myslec badz dobrej mysli bo przeciez nie chce z toba skonczyc a po drugie jednak sie stara jakos to łagodzic twoje obawy,a dlugo jestescie razem

Gość lololololol
niezle... łądna ta sandra.. hmmm. ja bym czuła za duzą uraze , napewno bym tego tak dzielnie nie znosila... a to ze Cie zaprasza tu i tam to chyba dlatego ze a wyrzuty sumienia i probuje jakos je zagluszyc.

Gość lololololol
swoja droga skads ta sandre znam , skad jestes?

Gość czarna dupa
ona jest brzydka i nie mowie z tego zazdrosci, wyglada jak żaba

Olej. Zobaczysz, że wtedy wróci - tacy zawsze wracają. A my inteligentne i dumne kobiety wtedy już ich nie przyjmujemy!! :)