Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Złośnica zawsze i wszędzie

czy on mnie zdradza?!

Polecane posty

powiedz mu że wiesz o zdjęciach i może się wyprowadź na kilka dni do mamy czy gdzies niech do niego dotrze ze nie zartujesz!..

Gość Prażynka_87
ehhh........ Odczekaj....ta sandra się nim znudzi. Wtedy Twój facet zrozumie że jest tylko jedna kobieta która go kocha naprawde. Współczuje ci. Ale takie są kryzysy.

niekoniecznie mu się znudzi. Koleś się zauroczył i to za bardzo. Pomyśl, że myśli o niej a nie o Tobie... I ma jej nagie fotki no to poza przyjaźń mi już wychodzi ale może ja jakaś nietolerancyjna jestem ;) mój po otrzymaniu takiej fotki dostał by naprawde po gębie + spakowane manatki a tak żeby sobie przemyślał :D

Gość natusia :)
kwiatek ma racje!!

Gość dzisiaj też
wklej linka nk tej sandry zobaczymy co za laska

Gość czarna dupa
no wlasnie podaj jej nk

Oj naprawdę... Widać że on się zauroczył, a ona to podjudza i go napala... Przecież chłop się w życiu nie przyzna że się inną zauroczył, więc rozmowy takie to o kant dupy można rozbić! :o

Gość Prażynka_87
nie znosze takich kokietujących modliszek...... jeśli wojtek jest racjonalnie myślący to nie popieprzy wieloletniego związku. Zauroczenie mija. A modliszki zostawiają ofiary jak już je wyssią. Ale te zdjęcia i wszystko bym mu wytknęła , wyprowadziłabym się i dała czas żeby spokojnie spadł z obłoków facet....jak zaboli upadek to zrozumie.

Gość dqqqqqqqqqqqqqqqqq
WKLEJ JEJ NK

Wkleiłabym jej zdjęcie, ale ... nie wiem tu jest wszystko anonimowe i to co pisze też powinno tu zostać... zastanowię się :) Dzięki za odpowiedzi:)

masakra jacy sa faceci..ktos tam pisal o zaufaniu...ze nie masz do niego zaufania!chlopakowi nie ufa sie nigdy w 100% przeciez mamy tutaj czysty przyklad wystarczy zgrabna laska i kazdy facet poleci..nietety natura czlowieka.ale tak na marginesie to zaje**** byl wszytski laski ktore tak robia jak ta Sandra!!powiedz mu ze nie podoba Ci sie to ze tak se znia kontaktuje i sobie poprostu tego nie zyczysz powiedz mu ze nie chcial by chyba zebys sie wkurzala o jakas glupia laske ktora przeciez nic dla niego nie znaczy!!a swoja droga ja juz bym splonela ze wscieklosci jak bym ich tam zobaczyla razem w pokoju!!!nie wiem jak moglo to tak splynac po Tobie!daj mu jakis znak zeby tak nie robil, bo w koncu ta dupa go tak bedzie okrecac w okol palca ze poleci na nia!

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
wklej, najwyzej usunie się tamat :)

oczywiście że dałabym mu też czas na zastanowienie, by nie spieprzył tego co tworzyliście... Ale nigdy nie wolno ufać na 100% zawsze miej tą rezerwe, facet może być wymarzony a nagle mu coś strzeli do głowy... Czasami wariują i nie myślą mózgiem... Mój właśnie miał kiedyś taką koleżankę (no ale fotek takich nie miał :P pisałam kiedyś gdzieś), tak samo mówił że kumpela. No więc zostawiłam go. Kocha to wróci - takiej zasady się trzymam. Nie wytrzymał, przeprosił, a Panna X od roku z nim nie gada. Tzn, On z nią. Mam hasło jego do poczty, gg, nk, telefonu nigdy nie chowa... I naprawdę pod tym względem jest wporządku... Chciałam tylko napisac że niektóre egzemplarze da się naprawić :)

wklej, najwyzej sie usunie temat ;)

no mnie tak samo :) dodaj tą fotkę, potem usunie sie wypowiedź z fotką a mnie też ciekawość zżera :P:P

Gość co za ciulas
zauroczyl sie ewidentnie , powiedz mu ze z wami koniec, jak tu ktos pisał- kocha to wroci. jesli teraz nie postawisz sprway jasno to jkeszcze on moze zostawic ciebie .

Nie wyślę linku do nk ale do samego zdjęcia ok??

ciekawość zżera ..... :O laska przeżywa katusze, a wy sobie jaja robicie... nieładnie :O

ok, ;)

Gość czarna dupa
ok niech bedzie samo zdjecie

http://img580.imageshack.us/img580/8089/sandrat.jpg niech dziewczyna teraz zniesie krytykę:D Wg mnie wygląda jakby czekała na.... ykhm same wiecie na co;/ na zamówienie. Wojton na GG, napisał do mnie, chyba się stęsknił ...

Gość co za ciulas
szmacisko jakies

Gość ej tyrhyyr
no z twarzy nie jest brzydka, to trzeba szczerze przyznac.

Gość ej tyrhyyr
wklej takie co bedzie ją całą widac kochana

Z twarzy widać nimfomanię i puszczalstwo, aczkolwiek ładnie zrobiona jest ;) Ale jak dla mnie każda panna co takie foty robi jest pusta, tania i tępa :D

Gość ej tyrhyyr
hahahahhha eru- bo co bo ma profesjonalne ?:D spierdalaj kurwo głupia

Mówiłam, że ładna ale wstawiając takie zdjęcia do internetu specjalnie chce być adorowana. Jeszcze przez Wojtka. Wojtek pisze ( no bo my nie mieszkamy razem), że ja jestem dla niego najpiękniejsza. Czy faceci serio to piszą czy zmyślają?