Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znudzona wakacjami...

Co robicie w wakacje?

Polecane posty

Przyszły wakacje.. i znowu ogarnęła mnie nuda na maxaa.. nie wiem co robic, czym ciekawym się zająć. W tamtym roku chodziłam do pracy w wakacje, a w tym roku złożyłam wniosek o prace na wakacje i pozostaje mi czekanie.. Pewnie nie jestem jedyna która tak spędza wakacje. Kompletnie nie wiadomo co robić ;/ Wkurza mnie takie coś. Jak wy spędzcie te gorące dni wakacji? ;D Podzielcie się z innymi !

więc widze, że nie tylko ja tak spędzam wakacje ;( nie potrafie znalezc sobie rzadnego sensownego zajecia.

żadnego*

Gość fgdhjks
A ile masz lat? U mnie też nuda :/

17

Gość niechCzasSZYBCIEJleci.
ja też jestem znudzona ehhh 2 miesiące męki..

no... :( kurde... nic tylko iść na piwo xD a może wypowie sie ktoś kto ma w miare zorganizowany czas w wakacje?

Gość f56666
ja tez jestem znudzona. a skad jestes? Jestesmy w podobnym wieku:)

Musze dzisiaj pokój posprzątać więc mam zajęcie na pół godziny ^^ haah

Gość irminkaa
A czemu by tak gdzieś nie wyjechać? Ja zawsze staram się jechać na jakiś wyjazd, chociażby krótki. Ale poza miasto w którym mieszkam. Zawsze jakaś zmiana. A Wy czemu nigdzie nie pojedziecie? Przez kasę? Brak pomysłów, czy brak ekipy? Ja też nie jestem zbyt bogata ani nie mam wielu chętnych znajomych na wyjazdy, ale jakoś sobie radzę. Jadę na tanie wakacje, najlepiej jakieś gospodarstwo agroturystyczne, pod namioty czy coś takiego. Raz pojechałam stopem. A znajomych poznaję przez internet, różne fora czy portale typu twoja-podroz.pl, gdzie ludzie zbierają się w ekipy na wyjazdy. Sama mam sporo pomysłów, ale czasem po prostu korzystam z cudzych pomysłów i dołączam się do jakiejś ekipy, która szuka chętnych współpodróżników na tym portalu. Więc Wam też polecam jakiś wyjazd, bo człowiek wraca wypoczęty, szczęśliwy i gotowy na kolejny rok:p A to nie jest jakaś wielka sztuka zorganizować sobie jakiś wyjazd. A jak brak kasy, to zawsze przez pierwszy miesiąc można sobie jakoś dorobić, a później ruszyć w trasę:)

Gość nickonicko2010
w ostatnich latach widać nową mode u młodych-wakacyjna praca,wcześniej młodzi chcieli sie tylko lenić:) ... http://tnij.org/fajneubrania