Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Proszę o odpowiedzi

CIĄŻA? PILNE!

Polecane posty

Gość Proszę o odpowiedzi

Witam. W dni płodne ( wyliczone kalendarzykiem i potwierdzone obserwacją śluzu ) uprawiałam seks z chłopakiem. Mieliśmy prezerwatywę, nie zsunęła się i w ogóle nic się jej nie stało a dodatkowo on kończył .. na moim brzuchu ( wyszedł sporo przed wytryskiem, jakieś 5 minut ). Wiem, że w takiej sytuacji ciąża jest niemożliwa, ale ja boję się, że pewną ilość spermy mogłam przenieść w okolice intymne ( nie do pochwy tylko tak z zewnątrz, o choćby w toalecie przy podcieraniu, bo już sama nie pamiętam czy ręce umyłam...:( ). Czy gdyby tak się stało to istnieje duże ryzyko ciąży ? Plemniki chyba nie przedostały by się dalej ? Dziękuję za odpowiedzi.

Gość Proszę o odpowiedzi
upupupup!

Gość asdfghjkl;
raczej ciąża nierealna

Weźcie ją, bo zaraz je.bnę :D:D:D:D:D:D Spuścił ci się na brzuch to jakim cudem sperma miała się znaleźć w ci.pie ? :o Idź się lecz na nogi, bo na głowę już za późno :o

Gość wyglada fajnie
:o

Gość Proszę o odpowiedzi
Ok, wiem, że to generalnie niemożliwe,ale po pierwsze chciałam to przeczytać a po drugie..powycierałam się itd., ale mogło coś zostać na palcach a zaraz po tym korzystałam z toalety..

Skoro coś zostało na palcach to będziesz miała niepełnosprytne dzieci :D:D:D:D Weź się stuknij w pałę :D Czy ty wiesz co piszesz? :D W szkole cię nie uczyli jak dochodzi do zapłodnienia? :D

Gość Proszę o odpowiedzi
Uczyli, uczyli, tylko widzisz tak to jest jak człowiek panicznie się boi ciąży, to wydaje mu się, że ona nawet z kapelusza może się wziąć ;) No ale macie chyba rację, bo jakby ktoś inny założył taki temat to odpowiedziałabym identycznie jak Wy.

Gość Proszę o odpowiedzi
Właśnie zamierzam się już nie " walić " :P Bo później ogarnia mnie panika, bez tego można żyć ;)

Gość Proszę o odpowiedzi
wieRzę. Nie wierzę że tacy ludzie piszą bez słownika :)

Gość dhbfbfccbnjxmxkk
myszka :) pisze sie wierze a nie "wieze" sama nie zbyt madra jestes a obrazasz innych :)

Gość Proszę o odpowiedzi
No właśnie to napisałam wyżej :P I tacy ludzie mnie najbardziej irytują. Rozumiem wypowiedzi wyżej - składnie napisane, bez byków, ale tu... błąd w najprostszym wyrazie, a się mądrzy jakby wszystkie rozumy pozjadała.

Gość mamachichi
spoko, mozesz wyluzowac, w ciazy nie jestes, i nie przejmuj sie negatywnymi wypowiedziami, sama pamietam jak panikowala, nawet przy podwojnym zabezpieczeniu:-)ciesz sie bezpiecznym seksem;-)

Gość Proszę o odpowiedzi
Dzięki, Kochana jesteś :)

Gość dhbfbfccbnjxmxkk
A co do twojego pytania autorko, spij spokojnie ciazy napewno nie bedzie. Uwierz ze zajscie w ciaze to nie taka prosta sprawa jak moze sie wydawac :)

Gość Proszę o odpowiedzi
Dziękuję :) No ja zaczęłam w sumie dzisiaj panikować, bo tak mnie piersi bolą, że nawet koszulka mi przeszkadza :O Ale to może przed okresem, który powinien być w poniedziałek.

Gość Cizia z Hujjemm
Laska panikujesz jak by cie stado Murzynów przeleciałoo. Jesli sie boisz że zajdziesz w ciąże to jest na to sposób: (popros babcie żeby wydziargała na drutach twojemu chłopakowi condonaa najlepiej z gróbej włóczki:D:-D) A jeżeli chodzi o koszulke tokup sobie większy rozmiar bo ta pewnie jest za mała:D:D:D

Gość Proszę o odpowiedzi
Babcia nić już dziergać nie musi, bo nie jestem z tym chłopakiem