Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzeba wiedziec

Mam doła

Polecane posty

Gość trzeba wiedziec

Pocieszcie Przytulcie Wesprzyjcie

na kafe zawsze można liczyć :D

Gość trzeba wiedziec
poIomargarita nie mam nic do obciągania 😭chce mi sie wyc😭

Gość pytam siieee
dlazcego masz dola?

Gość trzeba wiedziec
staszku dziekuje👄

Gość trzeba wiedziec
pytam sie bo musze sie rozejsc z facetem:( chcialam miec rodzine,marzylam o niej,chcialam miec to czego w dziecinstwie nie mialam-dom i malutka rodzinke jak bylam mala to matka mi mowila-nie wiem czy cie kocham albo pakuj sie zawoze cie do domu dziecka.zawsze wtedy wyobrazalam sobie,ze jak bede dorosla to bede szczesliwa bo bede miala meza,ktory bedzie mnie kochal

Gość pytam siieee
wiecznym problemem kobiet sa faceci ;/ to przytulam bo ja rowniez mam dola prze faceta wlasnie

Gość pytam siieee
a jaki jest powod waszego rozstanie,nie da sie juz nic naprawic,porozmawiac??

Gość trzeba wiedziec
pytam sie-a co Twoj przeskrobal?

Gość trzeba wiedziec
Musimy sie rozejsc bo on sie nie zmieni.Tak bardzo go kocham ale nie dam rady tak zyc.Bardzo meczy mnie ta sytuacja i taka hustawka emocjonalana On nie ma czasu dla mnie i tyle-tylko tyle a dla mnie az tyle:( A tak go kocham,calym sercem,cala soba,tak do konca

Gość pytam siieee
od 1,5miiesiaca czuje sie przez niego totalnie lekcewazona,widzimy sie co 2 tyg,kiedys bylo 2-3 razy w tyg, a jesli juz sie spotkamy to on jest wiecznie zmeczony bo cos tam,najczesciej jest zmeczony po jakims spotkaniu z kumplami,albo jest niedospany, albo na kacu,albo zajety masa innych rzeczy i nasze spotkania spych na dalszy plan,mam dosc powoli tego ;/

Gość cytryna i cytrynowy
masz uśmiecha :) albo dwa :) :)

Gość pytam siieee
nie rozumiem facetow,mowia ze kochaja a dla osoby kochajacej maja najmniej czasu...

Gość trzeba wiedziec
Cytrynka szkoda,że nie widzisz ale sie usmiechnelam:)

Gość poIomargarita
proponowałam ;) ode mnie na lepszy nastrój 🌼

Gość pytam siieee
siedze tuuu a on znowu gdzies z kumplami sie spotyka,smutne to ze woli ich ode mnie

Gość trzeba wiedziec
pytam sie-ja tez tego nigdy nie zrozumiem Wiem,ze oni kochaja wolnosc ale zwiazek do czegos zobowiazuje.Po co sie zareczal jak chcial byc wolny,bez zobowiazan Raz odeszlam.Nie bylismy 3 miesiace.Nie plakal ale taki smutek byl w jego oczach.Pierwszy raz widzialam,ze mu zalezu Uleglam po 3 miesiacach Przyjezdzal do mnie do pracy i przywozil po 100 roz

Gość pytam siieee
rozumiem ze facet chce troche swobody ale skoro jest ze mna to powinien chciec spedzac ze mna czas i interesowac sie mna a nie lekcewzyc,ignorowac olewac :( zaraz bede ryczec

Gość pytam siieee
dzisiaj mi napisla 1 sms i na tym skonczyl sie dzis nasz kontakt,nawet na gg z nim nie pogdam,jak dlugo mozna w takim zwiazku byc,sama sie dziwie ze to wytrzynuje jeszcze

Gość trzeba wiedziec
pytam sie-daleko mieszkacie od siebie?Ile jestescie razem? Nie placz kochana:)Jeszcze i dla nas zaswieci sloneczko:)

Gość cytryna i cytrynowy
jakby was tu pocieszyć??? hmm

Gość pytam siieee
dzieli nas 80km a jestesmy ze soba jakies 13miesiecy,i ta sytuacja potrwa do listopada dopoki nie zaczne studiow w jego miescie,ale nie wiem czy dam rade do listopada widywac sie tak rzadko ;/

Gość trzeba wiedziec
Cytrynko nie wiem jak.sama bym chciala znalezc zloty srodek dlaczego ludzie choc troche nie chca sie zmienic😭 Ja tak niewiele chce a tak duzo daje od siebie:( Pytam sie tylko 80km?Powinien byc najczesciej jak tylko moze

Gość pytam siieee
tylko 80km... dla niego to chyba az 80km bo masz racje powinien byc jak najczesciej jesli by chcial,a najwidoczniej nie chce,zaraz sie wkurze i chyba pojde spac bo nie ma sensu ryczec prze faceta

Gość trzeba wiedziec
Oni zawsze doceniaja co mieli jak straca Ciezko tak zakonczyc zwiazek z rozsadku bo jeszcze zeby zdradzal,wyzywal,pil ale mi to przeszkadza ja sie spalam wewnetrznie

Gość trzeba wiedziec
Nawet sms-a nie napisal na dobranoc:(

Gość Kobiety
Wcale nie są lepsze, już nie przesadzajcie i nie zwalać na faceta bo może to wy nie wszystko zrobiłyście.

Gość trzeba wiedziec
Wrocil rano i zaraz wybyla.pyta sie czy moze zadzwonic do mnie po pracy.Co za glupie pytanie:O

Gość trzeba wiedziec
jeszcze zadzwonila moja matka,ze wpadnie.Wolalabym,zeby nie widziala calej tej sytuacji gdyz ona zawsze byla przeciwna temu zwiazkowi i mowila,ze jeszcze bede przez niego plakala gdy go bronilam:( niestety zorientuje sie nawet po tym,ze bede musiala spac na materacu gdyz jej lozko oddam on teraz zajmuje drugi pokoj