Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewrewr

Mam nietypowe pytanko

Polecane posty

Gość ewrewr

Witam. Jestem zalogowany w Sympatii szukam 2 połówke. Jakaś dziewczyna wysłała mi wiadomość że jest ze mną zainteresowana. Tylko mam problem jestem słabosłyszącym. Co mam zrobić ? Jak mam jej powiedzieć? Od razu czy na spotkaniu dopiero ? Mam nadzieję że wiecie o co mi chodzi ?

Gość Indra87
Moze nie mów jej jeszcze. Tylko niech sie dowie na spotkaniu. Nie rób z tego problemu. Sprawiaj wrazenie jakbys zupelnie sie tym malym mankamentem nie przejmowal. Bo najgorzej bedzie jak wyjdzie, ze albo sie uzalasz nad soba albo masz z tego powodu kompleksy itp. Nikt nie jest idealny, ale nie tylko niektórzy idealnie sobie z tym radza. I to jest seksy.

Gość sznurowadła na suwak
Moim zdaniem od razu.Będziesz wiedział więcej o tym,jaka jest,a ona nie będzie zdziwiona.Myślę,że tak lepiej dla obojga,zawsze to jasna sytuacja. Miłego spotkania!

Gość ewrewr
właśnie dosyć dużo ze sobą już gadaliśmy tylko nie wiem jak będzie ona czuła jeśli powiem

Gość ewrewr
mieszka prawie 40 km ode mnie i chciałbym spotkać z nią

Gość Indra87
A zreszta rób tak jak czujesz. Badz spontaniczny. CO my CI tu bedziemy radzic, jak pewnie sam wiesz najlepiej co i kiedy jej o sobie opowiedziec. Mozez jej cos tam mimochodem wspomniec, ale nie rób z tego jakiegos wielkiego zwierzenia, tylko ot tak machnij od niechcenia.

Gość ja też jestem kobietą
może napisz że masz problemy zdrowotne ale radzisz sobie a z biegiem czasu... podziwiam swoja drogą ludzi z niepełnosprawnoscią na takich portalach, ile razy musza sięnacinać na ludzką miernotę

Myślę tak ,jak Indra,po namyśle.Jak dziewczyna normalna,to nie będzie to miało znaczenia,a jak pustak(przepraszam za słowo)to szkoda jechać.

Aja podziwiam ludzi z tego typu niepełnosprawnością,za piękno wewnętrzne,zazwyczaj ponad przeciętną i nie nazwałabym tego problemem zdrowotnym.

masz problem ,ze jestes slobo slyszacy sa gorsze rzeczy ... i zgadzam sie tak jak pare osob tutaj jezelidziewczyna jest osoba normalna nie zwroci na taki maly szczegol uwagi

Właśnie najlepiej powiedzieć od razu. Później dziewczyna może Cię rozczarować i nie będzie chciała się z Tobą spotykać. Tak od razu będzie wiedziała co i jak:)