omorfi kopela 0 Napisano Lipiec 2, 2010 mimo duze emigracji , naszego narodu, mimo przemieszczania sie na całej płASZCZYZNIE, my polacy potrafimy tak okropnie pluc na inna religie, kupture kolor skory...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
omorfi kopela 0 Napisano Lipiec 2, 2010 mozemy, miec roznicce kulturowe, cos nam sie nie podobac itp. ale nigdy w zyciu by mi nie przyszlo smiac sie z relikfi czy obrazac czyjes swieto narodow.Pisze o tym bo dzis mialam przykre zdazenie..:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
enamorada 0 Napisano Lipiec 3, 2010 :( niestety czasem ludzie musza sie przyzwyczaic do rzeczy zanim je zaakceptuja, kazda innosc traktujac jako anomalie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szejku 0 Napisano Lipiec 3, 2010 Bo za chrzescijanstwo ludzie sa zabijani, a te kurwy chca coraz wiekszych praw w krajach gdzie chrzescijanstwo bylo fundamentem, np francja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OZ dziewka Napisano Lipiec 3, 2010 w Austarlii tez jest rasizm, i to jeszcze jaki, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobrze 1 Napisano Lipiec 3, 2010 w kazdym panstwie jest rasizm, powiedz gdzie go nie ma:-(? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vjfbvd Napisano Lipiec 4, 2010 To dobrze! Wolisz dostać w łeb w tramwaju za to, że patrzysz na czarną? /przeżyłam w Amsterdamie-wiem/.To dzicz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no comments Napisano Lipiec 4, 2010 W POlsce jest rasizm? I dobrze - to kraj bialych ludzi! A i tak nie ma takiego bialego rasisty jak czarnuch!!! Ubolewasz nad nimi to znaczy ze ich nie widziales/las Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kafeterianka Anka 0 Napisano Lipiec 4, 2010 Ja jestem tolerancyjna i potępiam rasizm :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agresywna nie jestem Napisano Lipiec 4, 2010 vjfbvd - proponuje przestac sie gapic na ludzi, nikt tego nie lubi a ze trafilas na osobe ktora to totalnie podirytowalo to ci sie oberwalo. Niby rasistka nie jestem to jednak nie zwiazalabym sie z czarnym nigdy! Nie dzialaja na mnie i tyle;i ten i zapach, phew Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach