Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

omorfi kopela

razsizm w polsce...dlaczego?

Polecane posty

mimo duze emigracji , naszego narodu, mimo przemieszczania sie na całej płASZCZYZNIE, my polacy potrafimy tak okropnie pluc na inna religie, kupture kolor skory......

mozemy, miec roznicce kulturowe, cos nam sie nie podobac itp. ale nigdy w zyciu by mi nie przyszlo smiac sie z relikfi czy obrazac czyjes swieto narodow.Pisze o tym bo dzis mialam przykre zdazenie..:(

:( niestety czasem ludzie musza sie przyzwyczaic do rzeczy zanim je zaakceptuja, kazda innosc traktujac jako anomalie :(

Bo za chrzescijanstwo ludzie sa zabijani, a te kurwy chca coraz wiekszych praw w krajach gdzie chrzescijanstwo bylo fundamentem, np francja.

Gość OZ dziewka
w Austarlii tez jest rasizm, i to jeszcze jaki,

w kazdym panstwie jest rasizm, powiedz gdzie go nie ma:-(?

Gość vjfbvd
To dobrze! Wolisz dostać w łeb w tramwaju za to, że patrzysz na czarną? /przeżyłam w Amsterdamie-wiem/.To dzicz.

Gość no comments
W POlsce jest rasizm? I dobrze - to kraj bialych ludzi! A i tak nie ma takiego bialego rasisty jak czarnuch!!! Ubolewasz nad nimi to znaczy ze ich nie widziales/las

Gość agresywna nie jestem
vjfbvd - proponuje przestac sie gapic na ludzi, nikt tego nie lubi a ze trafilas na osobe ktora to totalnie podirytowalo to ci sie oberwalo. Niby rasistka nie jestem to jednak nie zwiazalabym sie z czarnym nigdy! Nie dzialaja na mnie i tyle;i ten i zapach, phew