Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak i czym depilujecie nogi.

jak i czym depilujecie nogi.

Polecane posty

ja maszynka do golenia ostatnio jednorazowkami gilette i mam po nich szczegolnie na udach pelno krostek i ogolnie nogi nie sa za ladne, czy to wina jednorazowek czy robie cos nie tak? nie uzywam zadnych pianek do golenia tylko mydla albo gelu pod prysznic, a pozniej smaruje nogi balsamem do ciala

Gość kawa mrożona z lodami
też tak miałam jak nie uzywałam pianek do golenia,po ich zastosowaniu problem zniknął,także polecam:)

Gość ellla90
Depilator lub maszynki jednorazówki ;)

Gość Zagadzam się na wszystko:P
to od balsamu zrobiły Ci się krostki, po goleniu tonikiem jakimś albo wodą utlenioną przemyć trzeba

Gość bo trzeba golić z włosem
a nie pod włos i dobrze rozmiękczyć skórę przed goleniem np golimy się pod prysznicem

Gość perełka_
wiem ze to masochizm...ja depiluje plastrami :] spokojnie na 3 tygodnie depilacje mam z glowy, a raczej z nóg :)

Gość glen b
hahaha ja nie musze bo facetem jestem

Gość perełka_
glen ---> ty za to brodke golisz :D

Gość uhuehuehue
golarka i musze wam powiedziec, ze to moja pierwsza i jestem super zadowolona, co prawda nogi nie sa bajecznie gladkie, jak pewnie by byly po plastrach, czy depilatorze, oraz trzeba robic to czesto, ale dla osob, ktore tak, jak ja maja problem z BAAAAAARDZO wrazliwa skorą(po kazdym goleniu zyletka mialam wszedzie krostki:O) polecam w 100% bo ani jednego podraznienia na skorze!!!!!!

zawsze gole je pod prysznicem, ale nigdy nie gole z wlosem...hmmm czy wtedy na pewno nogi beda zupelnie gladkie? chcialabym isc do kosmetyczki na depilacje woskiem ale mam sklonnosc do pekania naczynek a czytalam ze w tym wypadku nie powinno sie nog depilwoac woskiem...

Gość krem........
do depilacji,mam swoją ulubioną markę(są różne opcje ,do nóg ,okolic bikini itp.)....golę nim nie tylko wymienione części ciała ;) i jestem bardzo zadowolona a nie mam żadnych podrażnień

Gość krem........
i jeszcze jedno,nie wiem jak u innych ale u mnie włosy później odrastają po takiej depilacji

Gość taa niedobra pupa
wyrywam pęsetą... :(