Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezradnaduszyczka

pech czy tak miało być?

Polecane posty

Gość bezradnaduszyczka

wczoraj byłam na imprezie i wziął mnie na parkiet chłopak ,który od razu mi się spodobał nie tylko z wyglądu,również z charakteru .. przetańczyłam ,a w trakcie przegadałam z nim 2godziny bez chwili wytchnienia ..zupełnie obcy mi chłopak,a mialam z nim więcej tematow niż z niejednym kolegą ..bardzo nalegał na mój numer kom. więc mu go podałam .. z tym,ze byłam już troche wstawiona i pomylilam jedną cyferke :O po powrocie do domu załamałam się :( pytal się mnie z 4 razy czy aby na pewno jest to dobry numer .. a ja TAK,TAK. :O Boże co za łeb.. ja już go nie spotkam prawda? co ja moge zrobic? wiem jak ma na imie,własnie składał dzisiaj podanie na studia to jeszcze zdążuyłam zapamiętać.. zawodowo piłka nożna,kocha real madryt ..i mam takie prześwity tego o czym rozmawialismy ... jak myślicie ,czy jak przyjde za tydzien w czwartek do tego samego klubu to on też może wpadnie na ten pomysł? chybaze wytańczył i poszedł,chociaz to tak nie wyglądało .. koledzy go pośpieszali ,ale na pożegnanie mnie pocałował (tak normalnie i czule) bardzo mi tym zaimponował,zero nachalności,czułość i delikatne ułożenie jego rąk na mojej talii .. tak wiem,głupie ,ale zwracam na to uwage ,bo jak mi już spuszcza ręce koleś na dupe to już nie jest tak dobrze :O

Gość yeyreyreye
widocznie tak miało być. Chociaż wydaje mi się że jeszcze się spotkacie :) powodzenia 🖐️

Gość tak se dumam
A skad nagle olsnienie,ze pomylilas cyferke?? Malo co pamietasz,z tego co mowiliscie,a nagle se przypominasz,ze podyktowalas zly numer?:O

Gość ellla90
Spotkacie się ;) Czuję to :D:D

Gość uhiuhggggggggggggggggggggggggt
idz do tego klubu za tydzien pewnie tam bedzie.

no życie ;] tak mialo być jesteście sobie pisani... spotkasz go kiedys gdzieś ;D

Gość bezradnaduszyczka
bo nigdy nie wiem czy mam początek 516 czy 518 reszte mu wszystko dobrze podalam .. i zapamiętałam to,ze podalam mu poczatek 516,a potem patrze w mój numer zapisany w kom. a tu 518 !! :O pokręciło mi się.. a pamiętam sporo,ale tak glośno było i zmęczenie nie pozwalało mi się skupić..

na facebooku, naszej-klasie, golden-line itp go poszukaj. daj ogłoszenie na gumtree, zapytaj barmana w klubie :) powodzenia!

Gość lejlla
ja też zwracam na to uwagę;) I w tańcu;) Nie lubię jak na wolnych ręce idą w dół:):D

Gość bezradnaduszyczka
:( eh mam nadzieję .. jeszcze w nikim mi się tak dobrze nie tańczyło ...

Gość jelly444
ale miałaś pecha :( gdybyś chociaż znała jego nazwisko to nie byłoby tak źle. Pozostaje ci tylko iść za tydzień do tego klubu

Gość bezradnaduszyczka
wiem,ze on nie ma nk,facebooka itp. bo o tym też rozmawialiśmy :D ja niedawno to gówno usunęlam ,a on w ogole tego nie miał .. wiecie tak sobie myśle,ze pewnie w jego oczach jestem kolejną idiotką,która nie umiała odmówić kolesiowi i celowo źle podala swój numer..tyle razy się pytał,czy na pewno to jest dobry numer :O!

Gość wróżka ałcia pałcia
widzę ....spotkanie wasze za lat 10 i sześć miesięcy to chyba jakaś metropolia .....a nie to nekropolia :P bardzo to będzie romantyczne :D

Gość bezradnaduszyczka
zawsze byłam pechową dziewczyną :O :( odkąd pamiętam ..to jest takie niesprawiedliwe .. jedna cyferka,a tyle mi zepsuła ... boje się,ze ten klub zamknął juz od przyszłego tygodnia bo zamykają zawsze na pierwszy miesiąc wakacji robia jakiesp oprawki,remonty itp. dopiero 1 sierpnia otwierają... ale nie jsetm pewna,czy zamykają od przyszłego tygodnia czy za 2..