Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mm..

pierścionek zaręczynowy co o tym myslec?

Polecane posty

Gość mm..

nie tak dawno chlopak w luznej rozmowie zartowal zebym sie juz szykowala do wesela bo beda oświadczyny ale powiedzial tez, ze nie moze sie zdecydowac na pierscionek widzial bardzo ladny ale za 1000 a takie inne za 500 i czuje ze on ma dylemat. nie wiedzialam jak sie zachowac i powiedzialam ze dla mnie to bez znaczenia moze byc nawet drewniany. dodam ze moj chlopak pracuje ale nie zarabia kroci nie wiem czy beda 2000 pewnie troche mniej

Gość lejlla
to ty znasz swojego faceta..wiesz kiedy żartuje..jak żartuje..:) Jesli znasz to wiesz, czy te żarty o pierścionku to takie tlyko gadanie..czy jednak jest w tym sporo prawdy:) a jak ma dylemat co do pierscionka..to moze niech ci je opisze:) i wybierzesz jakis. A on kupi. I tak nie widząc ich, będziesz miec niespodzinakę;)

Gość mm..
tzn zartownis z niego jest tyle tylko, ze nie zdziwie sie jesli mysli o pierscionku za 500 zl. nie zarabia wiele wiec.. chociaz kto wie... w domu nigdy sie nie przelewalo, pochodzi z rodziny bardzo wielodzietnej. wiem jedno kocha mnie bardzo