Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annaaaaaa757575

Proszę o pomoc. Chodzi o wyłudzanie pieniędzy.

Polecane posty

Gość Annaaaaaa757575

Witam. Mam problem co do pewnej strony internetowej. Mianowicie strona pobieraczek.pl . Moja niepełnoletnia córka zarejestrowała się na stronę, oczywiście podała fałszywe dane, i adres e-mail . Chciała pobrać film, ale nie zrobiła tego bo nie orientowała się w ogóle na tej stronie. Wylogowała się i nie wchodziła już tam więcej razy. Około tydzień temu dostała e-maila by zapłacić za korzystanie z usług (nie korzystała z rzadnych usług, wylogowała się i nie wchodziła więcej razy na tę stronę) i że jeżeli nie zapłaci to zostanie złamane prawo które zaakceptowała akceptując regulamin. Napisali także że będą naliczane odsteki oraz może zająć się tą sprawą komornik. Napisałam że w ogóle nie korzystałam z ich usług , odpisali że bez znaczenia czy korzystałam czy nie, muszę wpłacić opłatę. Dodam jeszcze że napisali iż mają moje IP komputera. Czy jest to możliwe?? Córka niepełnoletnia (niby) zawarła umowę jak to oni nazwali DROGĄ ELEKTRONICZNĄ. Proszę o odpowiedź bo nie wiem czy to jest zwykłe naciąganie. z góry dziękuje.

Gość Annaaaaaa757575
Ktoś jeszcze wie coś w tej sprawie ???