Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy panienka

pierścionek zaręczynowy- po jakim czasie dostałyście ?

Polecane posty

Moj facet najpierw przez jakis czas szukal w internecie odpowiedniego pierscionka,wybral kilka modeli i skonsultowal sie z moimi siostrami. I w taki oto sposob mialam wielka niespodzianke, bo siostry nawet slowkiem sie nie zdradzily ;)

Gość lejlla
pierścionki są na miłe wspomnienia:):) ja 1 miałam tak dla żartu kolega który mnie bardzo lubił ciągle mówił, że będę jego żona..:D miałam1 5lat..:) więc rz powiedziałam a gdzie pierścionek:D i on mi go dał na przerwie:):D srebrny z cyrkorią..taki: z okrągłym oczkiem...taki klasyczny:) oklpany jesli chodzi o zareczyny:) coś takiego: kiedyś do gum przyklejali takie pierścionki albo mozna je spotkac w rossmanie h&m orsay.. http://www.apart.pl/pl/diamenty,c,kolekcje,Pierscionki_zareczynowe,3175 A 2 pierścionek to miałam w czasie studiów...ale wtedy byłam bardziej zajęta pracą dyplomową, studiami, swoimi sprawami niz zaręczynami:D bo na 5 roku każdy się oświadczał:D więc mój chłopak też to zrobił:D A miałam z minibrylantem, ale wtedy każda studentka taki miała. Nie było to nic nowego. Minibrylant nie kosztował majatku bo był mały. Fason też z tego co widzę oklepany:) taki zawijany. coś takiego:http://www.apart.pl/pl/diamenty,c,kolekcje,Pierscionki_zareczynowe,399 tylko że biały a nie dwukoolrowy:O No i teraz jak małambym dostac znów taki sam lub poodbny fason..to radosci nie ma. Bo mam co miałam kiedys;) faktycznie warto wiedziec co lubi dziewczyna:) I na co zwraca uwagę:)

Gość lejlla
brzydula czemu bez jaja.. a kogo miał się poradzic? Były tylko expedietki.m a skoro one sprzedają w sklepie to one wiedzą jaki asortyment im schodzi. na pewno inne pierścionki kupuje się na zareczyny..a inne na rocznicę, czy 18 urodizny itp..na zaręczyny nie pasuje kamień w rozmiarze 10 cm na 10 cm. Pewne zasady warto znac:)

Ja sadze, ze lepiej poprosic o rade siostre, przyjaciolke albo mame dziewczyny a nie obca kobiete, ktora nie ma najmniejszego pojecia o guscie potencjalnej narzeczonej.

zgadzam sie z Ewelina:) facet niech sie troche wykaze sprytem a nie idzie na latwizne

Dokladnie, przeciez taka ekspedientka w sklepe nie ma zielonego pojecia o przyszłej narzeczonej, jak wyglada, jaka bizuterie nosi, co lubi, a kolezanka czy siostra beda wiedziec :) Nawet z samych obserwacji mozna sie dowiedziec co preferuje dana osoba.

Gość lejlla
No macie rację:) Ponadto expedientka nie widzi palców..a dłonie też są wazne..nie do każdej dłoni pasuje dany typ..pierscionka:)

Gość uppppppppppppppppppppppppppp

Gość to i ja tu pobredze
ślub planujemy na grudzień a pierścionka jeszcze nie mam... coś czuje że razem z obrączką go dostane :D

Gość a ja po operacji
poznaliśmy się końcem maja 2009, pierścionek dostałam w lipcu 2009, ślub w październiku 2009 . I to nie była wpadka.. :)

co wy się tak czepiłyście tej Paulii i jej faceta, jak chciał tak sie oświadczał, chyba sposób w jaki robi to meżczyzna nie jest wyznacznikiem jego męskosci, ani tym bardziej tego jakim będzie męzem :O ja tam żadnego się nie doczekałam ;)