Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olga111

jakie soki do picia dla rocznego dziecka????a jogurty???

Polecane posty

Gość gość
Kubus play na wychodowanie raka chyba

Gość cessna90
dziecku to trzeba dawac soki naturalne, stuprocentowe! jak nie masz wyciskarki do owocow, to przynajmniej patrz, ktore z sokow nie zawieraja cukru! najlepiej by bylo, zeby sok nie byl tez z koncentratu, ale takie trudniej znalezc i sa drozsze (np Rabenhorst), ale to dlatego, ze są ekologiczne. Ale nie Kubus!!

Gość Montieee
Na soki trzeba uważać, reklamują je jako porcję zdrowia i witamin a tymczasem to sam cukier, polecam wam lekturę na http://emaluszki.pl/1085_zawartosc_cukru_w_sokach.html , nie dajcie się zwieść, niestety to bardzo niezdrowe i w ogóle nie dostarcza potrzebnych składników...

Gość fanka żużlu
właśnie dlatego trzeba patrzec na etykietę. dla mnie to jest już nawyk, ale widać, ze nie dla wszystkich jest to oczywiste. jak kolezanka wyżej, kupuje czasem rabenhorst jak u nas się pojawia, albo jednodniówki marwitu. albo sama wyciskam jak mam czas.

Gość gość
Żadne. Do picia jest woda, niesłodzone herbatki. Soki i kompoty należy traktować jak deser, a nie picie.

Gość gość
Popieram. Miałam to napisać ale znudziło mi się w koło Macieja, pisać to samo.

Gość woda albo rabenhorst
albo woda albo ewentualnie rabenhorst

Gość Maja27qa
U nas się bardzo fajnie sprawdza zwykła woda do picia. Ewentualnie owocowe herbaty np http://www.herbapol.com.pl/produkt/dzika-roza które są naprawdę przepyszne pełne aromatu nie do porównania do tych biedronkowych. Moje dzieci jak i mąż je uwielbiają