Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chatka na jednej nóżce

Dlaczego faceci jak jadą

Polecane posty

a może warto uświadamiać facetom że my tego wcale nie lubimy być może oni sobie z tego uwagi nie zdają choć to fakt nie należy zwracać uwagi

a czemu nie zalozylas p prostu tematu o tym jaka to ty jestes piekna, zajebista i oh ah ę pierdę ?????

proste bo nie jestem i nie o to mi chodziło zwykła ciekawość a poza tym można czegoś nie rozumieć, można nie rozumieć czyjegoś zachowania i tyle

ponadto nie chodzi o to że jakaś kobieta ewentualnie zwraca ich uwagę ale o samo działanie po co w ten sposób reagują

"no widzisz to sie ciesz niejedna na twoim miejscu chciałabyh zeby na nia trabili " to nie jest wcale przyjemne.Nie wiem jak trzeba byc proznym,zeby czegos takiego zazdroscic.Ja najbardziej sie wsciekam jak ide z dzieckiem ulica,a te dupki sobie trabia.A czasami trabia wielkie samochody,a moje dziecko podskakuje ze strachu!!!!jakbym zlapala to bym rozszarpala.Kiedys w pracy jeden koles na mnie gwizdal ciagle.Na nic sie zdaly tlumaczenie,ze nie jestem psem!I moj facet musial mu wytlumaczyc lopatologicznie:P To jest wrecz uwlaczajace dla mnie.

dzięki za wypowiedź w takim kontekście założyłam topik :)

Gość Surykatka:)
ale wyobraźcie sobie że czasem nawet ni pomaga że mąż lub chłopak zareaguje bo do niektórych bałwanów nic nie dociera. Miałam kiedyś takiego szefa który non stop gadał o mich cyckach i na max się łasił a co lepsze to i sex proponował, poważnie aż rzygać mi się chciało jak do pracy miałam iść i z nim sam na sam przebywać :( . Szacowny małżonek rozmówił się z nim ale cóż do debila nie dotarło i jedynym wyjściem z tej sytuacji było zwolnienie się ( dodam że małolata byłam miałam ok 22 latek i nic innego wtedy mi do głowy nie przyszło)