Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madziarka03

brak okresu test negatywny

Polecane posty

Gość Madziarka03

Hey dziewczyny ;). słuchajcie tego miesiąća nie miałam normalnej miesiączki ;/ dostałam takiego plamienia brązowegoze skrzepami krwi. trwalo 4 dni. bałam sie że to ciąża. jednak tydzien po spodziewanej msc zrobiłam test wyszedł negatywy. moje obawy były nadal więc znowu tydzien po zrobieniu testu zrobiłam kolejny innej firmy żeby może sprawdzić czy się tamten nie mylił. no i też wyszedł negatywy. więć się juz uspokilam bo 2 testy chyba nie bd klamac prawda. teraz czekam na kolejna miesiączke. powinna być 10 lipca choć po tej ostatniej jakoś się nie orientuje. od tygodnia bolą mnie piersi ale czasami tak że dotknąć sie nie moge. teraz jakoś ból powoli ustaje. nie wiem co się dzieje z moim organizmem ;/ mam robić 3 test ?? xD co sądzicie?

Gość Madziarka03
haaalo jest tu ktos ;p

Gość maryśka2009
wiesz,przechodziłam to samo,przez przypadek zaszłam w ciążę,kilka dni po tym dostałam bardzo silnego krwawienia(dziwnego,nie jak okres),a pomyślałam że to okres,tyle że potem dowiedziałam się że to było poronienie( poronienie dziecka,o którym nie wiedziałam)...kilka dni po poronieniu zrobiłam test i wyszło że nie jestem w ciąży...