Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darietta85

WYŻSZA SZKOŁA ZAWODOWA KADRY DLA EUROPY w Poznaniu jakie opinie

Polecane posty

Gość darietta85

jakie opinie właśnie zastanawiam się nad pójściem do szkoły wyższej i nad tą szkoła się zastanawiam jak tam jest dużo nauki, wykładowcy mile nastawieni czy nie za bardzo, dużo wymagają moje obawy są takie iż pracuje i nie wiem czy sobie poradzę oczywiście chodzi mi o szkołę zaoczną. Szkołę średnią skończyłam kilka lat temu więc zaczynałabym od zer. Bardzo będę wdzięczna za opinie

Gość jsdjsidjc
przeczytaj sobie dobrze sama nazwe szkoly:) dosc dziwna, nazbyt ogolna i szczerze nigdy o niej nie slyszalam:) pojawia sie w jakis rankingach? ostatnio byl ranking Wprost czy Polityki o prywatnych uczelniach - nic o takiej nie slyszalam :( swoja droga, tych prywatnych jak aptek na osiedlu teraz - szkoda tylko ze najczesciej to źrodlo kasy dla emerytowanej kadry ktorej nigdzie indziej raczej juz by nie przyjeli....warto?

Gość darietta85
jeśli chodzi o kadrę to jest dobra bo wykładają na uniwersytecie ekonomicznym i Adama Mickiewicza więc wydaje się być z tej strony dobra

Gość darietta85

Gość mada25
Od pazdziernika zaczynam studia na tej uczelni i nie wiem czy warto się tam uczyć, czy nie wydam pieniędzy na marne?

Gość stud
Kadra faktycznie dobra i daje sporo luzu bo i kasę dobrą mają. Ja studiuje tam od roku. Ogólnie nie jest źle ale informacje do bani. Nigdy nic nie wiadomo, czasami czekasz na wykładowce godzinę bo nikt nie wie czy przyjdzie czy nie. Każdy wszystko olewa. Liczy się kasa i tyle. Połowy zajęć w ogóle nie było, jak chcesz się obijać i komuś za to płacić to dobrze trafiłaś. Ja zmieniłabym decyzje gdybym mogła wybierać jeszcze raz...

Gość Myszaty
kolejna fabryka licencjatów

Gość gośćSSW
Witamy wszystkich studentów Kadr dla Europy. Chcielibyśmy zaprosić wszystkich do skorzystania ze specjalnej oferty dla Was w Sopockiej Szkole Wyższej. Oferujemy płynne przejście, uzupełnienie ewentualnych braków i różnic programowych. Dodatkowo możemy zagwarantować, że ww. zajęcia uzupełniające będą darmowe! W przypadku całych grup, oferujemy preferencyjne warunki. Zapraszamy do kontaktu: rekrutacja@ssw.sopot.pl

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
weszlam na ich stronę, jakas straszna sciema : kadra naukowa: raptem 2 ( dwie) osoby! Zadnych egzaminow, , lipna szkołka. A sama nazwa rozwala :)