Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę ujżeć światło Chrystusa

chcę umrzeć...

Polecane posty

a co chodzi o alimenty i rozwód to jestem młoda i niedoświadczona nie wiem nawet gdzie miałabym się zgłosić... straszyłam go nie raz rozwodem, alimentami ale on by w sądzie zrobił ze mnie wariatke i odebrali by mi dzieci, poza tym on ma świadomość (był urzędnikiem) że nie umiem załatwiać tego typu spraw...

Gość oditpodit.,.,
niewiem co mam o tym myśleć, chyba bardzo młoda jesteś... potrzebujesz pomocy, nie możesz być sama...

tak jestem bardzo młoda... i pomyśleć że złapałam go na dziecko bo tak bardzo chciałam się z nim ochajtać...specjalnie i z premedytacją zaszłam w ciąże żeby go usiedlić i teraz mam za swoje... napewno później znalazłabym kogoś lepszego bo nie jestem brzydka, miałam nawet powodzenie ale mnie interesował ten jedyny...

Gość mapi
Wiesz co kiedy czytam te wszystkie wypowiedzi to się zastanawiam czego TY naprawdę chcesz .Ludzie dobrze ci radzą żebyś go zostawił a ty za każdym razem masz gotową odpowiedź ,Powiem tak żal mi twoich dzieci że pozwalasz na to żeby wychowywały się w takiej atmosferze to one powinny być dla ciebie najważniejsze a TY powinnaś zrobić wszystko żeby były szczęśliwe.Gdybyś się pozbyła tego Typa nie była byś pierwszą mamą samotnie wychowującą dzieci a na pewno było by ci lepiej i wierzę w to że kogoś sobie znajdziesz.Wybór należy do CIEBIE i miej na uwadze dobro maluchów chyba że chcesz żeby wychowywały się bez MAMY a to dla każdego dziecka najgorsze co może je spotkać w życiu.POZWOLISZ na to ...................................

NIE...ja chcę być szczęśliwa a gdy od niego odejdę to i tak zginę nie jestem zbyt zaradna, nie poradzę sobię naprwdę potrzebuje pomocy a nie rady "zostaw go" to nie jest takie proste gdybym miała gdzie pójść to bym poszła! Boże ja mam dopiero 20 lat...

gdybym wiedziała gdzie w pobliżu przyjmuje darmowy psychiatra to bym poszła. wstyd się przyznać ale jestem typem człowieka którego wszędzie trzeba zaprowadzić za ręke...

Gość prowokacja. nie ma takich
20latek z 2 dzieci, a google nie boli, tam pisze jak sie starac o alimenty i rozwod. jestem w szoku.

jak urodziłam drugie dziecko to nawet 20 nie miałam. pierwsze planowałam a drugie to była wpadka wkrótce po pierwszym porodzie bo durny ginekolog powiedział mi ze karmienie piersią to antykoncepcja... ale Bóg wiedział co robi ... gdybym nie zaszła w drugą ciąże to napewno bym ze sobą skończyła bo 3 trymestr przypadał na najgorszy czas w moim życiu a Bóg wiedział że dziecka nie zabije zabijając siebie...

Gość konwaliowa dama
uuu kobieto ja też mam problemy małżeńskie małe i duże ale ty to no nie wiem sama co mam ci powiedzieć, współczuje ci

Gość ŻONA PIOTRA GROŹNego
postaw mu ultimatum u mnie zadziałał mam nadzieje tylko w innej kwestii... nie będe mówija o co kaman tylko dzisiaj się zastanawiam czy mnie nie oszukuje bo przyszedł do łóżka o 23.35... jeśli kłamie to wyjebie go na zbity pysk

Gość totylkoja____
dlaczego nie zwracasz sie o pomoc do rodzicow??? taka calkiem samotna nie jestes, tylko trzymasz jego wybryki w tajemnicy, jestes mloda a rodzice beda wiedzieli jak ci pomoc, wiesz, najgorsze w tym jest to, ze nie ma zadnego szacunku do ciebie i nigdy nie bedzie lepiej, mozesz tak dalej zyc z nim na jego warunkach i bedziesz sie przy tym czula jak szmata, bo juz cie dobrze zeszmacil a im dluzej to bedzie trwalo, tym gorzej dla ciebie :( zebys tylko nie trafila do psychiatryka, czyli do zakladu zamknietego, bo moze jemu o to chodzi??? a wtedy.... chcesz siebie zniszczyc a dlaczego nie jego??? na pewno masz dobre szanse, tylko musisz chciec !!!

cześć pamięta ktoś jeszcze mój problem? mam dziś okazje ucieczki z młodszym dzieckiem tylko nie wiem jak to zrobić... chciałabym z kimś pogadać, pokłóciłam się wczoraj z mężem i jeśli bym dzisiaj znikneła to by może go ruszyło...

czuje się fatalnie... nie chce mi się żyć... musze uciec póki mam okazje...

Gość oditpodit.,.,
to uciekaj, może na jakąś wieś rekreacyjną , poszukaj sobie jakiegoś gospodarstwa agroturystycznego.

a jak tam dojade? kto mnie tam zawiezie nawet jak znajde takie gospodarstwo...

Gość totylkoja____
a moze by tak autobusem???

autobusem z 4miesięcznym synem??? a wózek a torba to nie wypali...

poza tym nie dojechałabym tam bez przesiadki bo nie ma takiego połączenia... zresztą on mnie by tam znalazł...

Gość oditpodit
hmm nic ci nikt nie wymyśli, nie słuchasz naszych rad... powinnaś pogadać z rodzicami...

mój ojciec podobnie traktował matke jak mnie mąż więc dla niego to ja jestem tylko zabździałą histeryczką... a mama twierdzi że powinnam być twarda i nie opuszczać swojego domu...

wiem że jestem młoda i może ktoś zechciał by mnie z dwójką dzieci ale czemu mam pozbawiać córkę ukochanego tatusia? ona woli jego...

Gość oditpodit
bo na razie ty zajmujesz się młodszym dzieckiem jak on podrośnie to córeczka będzie wolała być z mamą i braciszkiem...

Gość straż wiejska
szkoda mi Ciebie ale ja mogę poradzić to samo co poprzedniczki...nie masz naprawdę nikogo z kim mogłabyś porozmawiać od serca?

Gość totylkoja____
mysle, ze mozna autobusem, na pewno znajda sie ludzie, ktorzy pomoga, nawet z przesiadka :) wiem, ze ciezko, ale nie mozesz zawsze isc na latwizne !!!

mam tylko kajet i to rzadko mu się zwierzam bo wszystko przestało mieć dla mnie sens...

Gość gjfghfk
chcę ujżeć światło Chrystusa nie ujzysz tego swiatla jesli sama odbierzesz sobie zycie wg twojej wiary to tylko Chrystus moze dawac czy odbierac zycie czyz nie?!

jestem zbyt wygodna autobus to nie środek transportu dla mnie...

wiem o tym doskonale!!!! ALE JA NIE CHCĘ SIĘ ZABIJAĆ CHCĘ ŻEBY JEZUS ZABRAŁ MNIE DO SIEBIE SAM !!!!!!!!!

Gość totylkoja____
bez wysilku, nie bedzie efektow :(