Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojonaMAMUSIA

dziwny ból brzucha w 29tyg ciąży

Polecane posty

Witam.od 3 dni dziwnie boli mnie brzuch tak kluje a do tego kazdemu mocnemu zakluciu towarzyszy biegunka.dzidzius sie rusza a jednak boli.maz mowi ze moze maly na cos uciska na jakies jelito i moze to jest przyczyna.nie boli mnie ciagle tylko w kilkudziesiecio minutowych odstepach.kiedy sie zalatwie to bol mija a za kilkadziesiat minut znow.prosze o pomoc...co to moze byc?

najprawdopodobniej twoj maz ma racje, ja tez jestem w 29tc i tez w tym tyg mnie zlapala biegunka na 2 dni i takie same bole mialam co ty :) w poprzedniej ciazy tez tak mialam ale troche pozniej kolo 33tc

no kurcze ale tesciowa mnie postraszyla ze za czeste parcie moze powodowac rozwarcie i w rezultacie przedwczesne skurcze.no ale zeby maly tak dlugo uciskal? nawet wegiel leczniczy nic nie daje

prosze jeszcze o jakies porady...

a jakie ty masz parcie jak masz biegunke?? zatwardzenei to ejst parcie i faktycznei moze byc powodem skurczy ale biegunka? jedynei co to mozesz sie odwodnic, trzeba pic :)

tzn po wyproznieniu czuje sie nadal pelna i samoistnie pre...wiem ze niepowinnam ale nie potrafie inaczej....pije duzo mam nadzieje ze minie bo za rowniutki tydzien biore slub a jak mnie tak chywci podczas slubu to co ja zrobie??a moze jakis skuteczny lek ktory mozna stosowac w ciazy?