Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fvggtgtgtg

dziwne ze jak bylam szczupła i opalona kazdy facet ktorego znam mnei dostrzegał

Polecane posty

Gość fvggtgtgtg

komplementował zauwazal moj charakter, starał sie pomoc itp od kiedy biore leki i przytyłam 10 kilo i musze unikac słonca nagle koledzy czy inni faceci juz nie zachwycaja sie moim charakterem wogole jakos mało ich sie zrobiło;/ jaki morał?

założę się ze teraz rzadziej wychodzi z domu i jak mają ciebie zauważyć?

Gość RomanoSexmacher
Że fajna dupa to podstawa :)

dużo też zależy od tego jak ci się te kilogramy rozłożyły bo jednym kobietą pasuje parę zbędnych kilo innym nie

Gość RomanoSexmacher
Nie po to dymam 700 pompek dziennie żeby konsumować pasztet albo baleron. Jedynie szyneczka wysokogatunkowa warta jest mej uwagi :classic_cool:

Gość fvggtgtgtg
mi zle sie rozłozyły;/ od tych leków tak przytyłam i bede je musiała brac bardzo długo moze klka lat nawet;/ probuje schudnac ale nie jest to latwe i o dziwo---JEM TYLE CO WCZESNIEJ!! czyli nie zre jak swinia;/

Gość darmowa informacja
Na komisji ZUS piękni zawsze rentę dostają. Brzydcy pracy nie dostaną, ani renty.

Gość szczupły
co to za leki?

Kobieto:) Ja jakiś czas jadę na sterydach i jedyne co mnie ratuje, to codzienne ćwiczenia i jedzenie tylko wtedy kiedy jestem głodna-naprawdę głodna. Chciałabym zrzucić z 5kg ale musiałabym nic nie jeść:(

Złotowłosa88 Wygląd to podstawa-nikt mi nie powie ze jest inaczej ostatnio coraz boleśniej to odczuwam Spotykaja Cie jakies niemile sytuacje przez to?

Gość fvggtgtgtg
to tez sa sterydy w dosc wysokiej dawce

Gość fvggtgtgtg
codziennie jezdze od tygodnia na rowerze po 10 km dziennie-co zauwazylam? przytyłam 1, 5 kg;/ nic nie schudłam wiem ze to za krotko na schudniecie ale zeby przytyc??

Niemiłe nie. Ale ludzie oceniają po wyglądzie i kilka razy słyszałam od ludzi którzy już mnie znają że nie sadzili że jestem taka. Nawet w pracy mam problemy, bo z samego wyglądu ludzie potrafią ocenić czy nadaję się do tej roboty czy nie-już kilka razy słyszałam nieprzyjemne opinie.

wydaje mi sie, ze zadbane kobiety szybciej mezszczyzni zaowarzaja... moja znajoma ma straszna nadwage i z tego co widze faceci sie nia interesuja

Gość Janusz lat 34
mężczyźni owszem lecą na dobre cycki i chudą talię.

Gość urszula kochanowska
mięśnie ważą więcej niż tłuszcz,dlatego też ćwicząc-można mieć wyższą wagę w jaki sposób można przytyć od łykania tabletek? może mi ktoś to wytłumaczyć? serio pytam

urszula kochanowska -> są tabletki przy których zażywaniu skutkiem ubocznym może być obniżenie metabolizmu

Widzisz i tu jest ukazane to że jesteś głupia a inteligencje nadrabiałaś ciałem dlatego każdy facet cię dostrzegał chyba proste co nie? a teraz grubas z ciebie to i głupota wyszła na wierzch.

Gość cos w tym prawdy jest
ja jak kiedys bylam grubawa takim pulpetem w czasach dojrzewania to nikt nie zwracal na mnie uwagi , ba nawet sasiady mi czesc nie mowili tylko wysmiewali teraz kiedy jestem zmieniana na lepsze tzw ladna szczupla to wielce czesc mowia , ze jak to ladnie wygladam i duperele :O zalosne jest to , teraz jak przyjezdzam to rodzinngo miasta igneruje te osoby , co kiedys mnie nie znali a teraz dupnie czesc :D

Gość cos w tym prawdy jest
do * mialo byc ;)

Gość urszula kochanowska
Levviatam,ale aż do tego stopnia? zakładając,że się nie je ponad miarę,wręcz pilnując diety można przytyć tak dużo?

a co wy Amerykę odkryliście ??? zagłębiając się w to bardziej fizyczność jest bardzo ważna a z biologicznego punktu widzenia najważniejsza , przecież wszystkie gatunki samców szukają samicy najlepszej pod względem genetycznym LEPSZE GENY = LEPSZE POTOMSTWO .