Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczynaa swojego chłopaka

dziewczyny jakie pierścionki zaręczynowe wam się podobają ?

Polecane posty

jw, jakie wam sie podobają, może wkleicie linka ?

Gość
ja mam zwykly srebrny z rozyczka za 10 zeta ;P nie chcialabym jakichs polyskujaco-migoczacych badziewi, raz ze nie lubie, a dwa ze balabym sie rece z kieszeni wyciagnac

może jakieś fotki ? :) mnie osobiście w grę wchodzi tylko pierścionek z białego złota, bo złoto to kojarzy mi się jakoś z tandetą, nie wiem czemu, ale nie lubie i nie nosze wogóle złota

kazda dziewczyna lubi cos innego.jedna skromny,malutki,a druga taki na pol reki.najlepiej zapytaj tej swojej. mi sie podobaja drobne,bo mam krotkie palce,z malutkim kamyczkiem i jakims ciekawym szczegolem.moj mi sie oswidczyl bez pierscionka,potem sama wybralam ten: http://www.apart.pl/pl/diamenty,c,kolekcje,Pierscionki_zareczynowe,409 trzeba spacje usunac...nie chcialam za drogiego.ot,taka przecietna cena,zeby wytrzymal na moim palcu sporo lat:D

a jakie znacie jeszcze strony z pierścionkami, ogólnie biżuterią ?

Gość lejlla
nietypowe, bo lubimy projektowac swoje rzeczy;) same a oczkonie więcej jka 5mm na 5 mm a nie takie 1 cm na 1 cm..czy średnica 2 cm:D

Gość lejlla
I bardzo nie lubię łączenia złota z białym złotem..według mnie to tadetnie wygląda. Nie pasuje. To nowy pomysł projektantów..ale nie trafiony. Nie do każdego typu pierścionka.

Gość albo 7 mmx7mm
dla szczescia:) a do tego wzoru co podała szokolatka pasowałby kamien caro:)i to biały

Gość szokolatka
nie, ja jestem napalona na szafiry, po prostu uwielbiam je. A w tym pierścionku bardzo fajnie pasuje ;)

Gość lejlla
chyba ze tak. Bo mi się szafir wydaje się..za ciemny...a tym samym pierscionek sprawia wrażenie za zimnego... chciałabym miec ametyst fioletowy w kolczykach bo ładnie wygląda. Miałam takie z cyrkonii to ładnie wyglądało w białej oprawie z niklu. Niestety leżały na lodówce..komiarz przyszedł..sprawdzac wloty..i juz ich w domu nie było..Chyba je ukradł..może myślał, że są z białego złota:D cham jeden..Miały śliczny wzór..to było w 2008 roku latem.

Gość szokolatka
lejlla - mam taki chłodny typ urody - zimny odcień włosów i skóry i nie pasują mi ciepłe barwy;) Dlatego pierścionek powinien być dopasowany do narzeczonej, a nie do mody ;)