Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość summer wine is sweet

Poradzcie mi w takiej sprawie

Polecane posty

Kurcze pomimo iż mam 24 lata, mam problem jak nastolatka :/ Otóż przez przypadek poznałam kolege koleżanki. Byłysmy razem na zakupach i ona go spotkała. Ale widzielsmy sie doslownie chwilke. Później kumpela zaczeła mi opowiadac ze on taki samotny jak ja ( wie ze nie mam nikogo od dawna) i w sumie bardzo byśmy do sieibe pasowali. Ja wtedy bylam w jakims szoku i ucielam rozmowe albo nawet jej nie podtrzymywalam. Jednak znalazlam na temat owego kolegi pare informacji w necie;) i faktycznie powiem szczerze bardzo mi sie podoba. Na dodatek mamy wspolna pasje, on jest instruktorem tenisa. Za kilka dni widzialam sie z kumpela i powiedzialam jej ze chcialabym poznac tego kolege. Ona sie ucieczyla i powiedziala ze cos zalatwi ;) No i tak minely ze dwa tygodnie a z jej strony cisza :/ Oczywiscie nie chce wychodzic na desperatke. Kumpela jest mi dosc bliska ale spotykamy sie jak wypadnie czasem nawet co 2 miechy dopiero. I teraz pytanie poczekac az ona sie odezwie bo moze z nim gadala i on nie jest zainteresowany? Czy moze zrobic z siebie totalna debilke i poznac go "poza kolezanka" w sensie umowic sie na tenisa lub jest jeszcze jedno miejsce gdzie przebywa. Jak myslicie?

No nie wykluczam takiej mozliwosci ze mam mnie gdzies, ale czy byloby to glupie gdybym sprobowala sie z nim spotkac w inny sposob?