Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zadziwiona.

Dlaczego polskie dzieci maja raczki i nózki...

Polecane posty

Gość Zadziwiona.

A nie nogi i rece, jak kazdy normalny czlowiek? Dlaczego jedza obiadki przygotowane przez mamunie, dlaczego bawia sie w piaseczku a nie w piasku, dlaczego sa Dzidziusiami, nie dziecmi? Skad w naszych kobietach taki infantylizm?

Gość ergftbaedge
bo ich matki są popierdolone

Gość urszula kochanowska
nie tylko dzieci,poczytaj cafe,większość ma problem co na kolacyjkę dla mężusia,chodzą na imprezki,zastanawiają się jakie buciki ubrać,kupują sobie spodenki,głowią się nad weselnym obiadkiem,mają laptopki i telefoniki nie znoszę niepotrzebnych zdrobnień :O

Gość Zadziwiona.
Nie ma chyba nic gorszego niz 'dziumdzianie'. Jak czasami slucham co mówi moja siostra do dziecka, to uszy wiedna. Raczki, nózki, pyszczek, kupcia, zupka, obiadek, widelczyk... ja do swojego dziecka mówie normalnie i jakos nic mu nie jest :|

Też mnie to drażni :) Ale to jest nic! Kiedyś spotykałam się z facetem, miał 30 lat wtedy i zdrabniał wszystko na potęgę. Piwko, prezencik, kwiatuszek... Nosz kur... rzygałam po prostu dalej niż widziałam po kilku spotkaniach. Nie zdążyłam poznać jego matki i w związku z tym, nie wiem czy to efekt takiego "dziumdziania" mamuni...?

Gość Zadziwiona.
O Boze... umarlabym chyba na miejscu. Moja matka byla normalna, mówila do nas jak do ludzi, nie traktowala nas jak jakies ameby które normalnej ludzkiej mowy nie rozumieja, Ojciec nasz równiez normalny, tylko siostra dziumdzia na potege... a ja musze tego sluchac. RATUNKU! ;(

Gość urszula kochanowska
idą do domku,albo umawiają się na kawkę.... a jeśli już facet zdrabnia (i dodatkowo śmieje się 'hihi') to masakra,normalnie od razu nie traktuję go poważnie,pamiętam jednego,który jechał na NARTKI :O nie wie,czemu ma to służyć,o ile jestem w stanie zrozumieć zdrobnienie po to,żeby podkreślić jakoś wypowiedź,ale na codzień taki bardzo mnie irytuje

Gość Zadziwiona.
Oj tak. To bardzo, bardzo irytujace.

Gość Zadziwiona.
Up.