Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hacjenta12

Czy gdybysice były moją matka pozwolilybyscie zebym pojechala ze swoim

Polecane posty

Gość o Boże... trochę więcej
zaufania do własnych dzieci! :O Moi rodzice puścili mnie na wakacje ze znajomymi i z chłopakiem jak miałam 16 lat, na dodatek za granicę. Co więcej.. Zarówno moi rodzice, jak i chłopaka, dzwonili do rezydentów po to, żebym mogła mieć z chłopakiem swój własny pokój. Co prawda byliśmy ze sobą już 1,5 roku, wszyscy się świetnie znali. I kurde jakoś w ciążę nie zaszłam. I wiecie co? Skończyłam studia państwowe (tryb dzienny), mam dobrą pracę, a rodziców nigdy nie zawiodłam. Zawsze darzyli mnie zaufaniem, mogłam im o wszystkim powiedzieć i nigdy nie robili mi żadnych jazd :O I tak samo ja - nie odwalałam, bardzo dobrze się uczyłam, pomagałam w domu. Trochę więcej zaufania do własnych dzieci, no ludzie :O

Gość Indra87
A co za problem z tą zagranicą? W końcu 18 lat to już nie dzieci. A eska byś jej puściła codziennie o tym jak minął dzień i byłoby ok. Tak jak CI radzą, wykup ubezpieczenie, dowiedz się czy miejsce jest bezpieczne, a najlepiej poproś mamę o pomac w wyborze wakacji. A kase masz, czy chcesz, zeby cie rodzine zasponsorowali?

Gość hacjenta12
Mam kase bo poszlam od czerwca do pracy dlatego ze juz w szkole wszytsko miałam pozdawane i robie jeszcze cały lipiec i w sierpniu chcemy sie wybrac. Myslimy nad Turcją , Bułgarią , Egiptem. Zblizenie mamy juz za sobą i zabezpieczamy sie.