Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stars160

Czy rozmiar 42 to dużo?

Polecane posty

Gość stars160

Czy kobiety noszące rozmiar 42 to według was kobiety bardzo grube?

Gość kuchareczka kasieńńńka
nie masz powodu do zmartwień, ja noszę 44 i nie jestem nigdzie gruba:)

Gość hiaca
nie, jeżeli jesteś proporcjonalna, to jest ok :)

Gość zależy jaki wzrost ....
i od proporcji Monica Belucci nosi ten rozmiar

ja nosze 42 na powodzenie nie narzekam ale wedlug mnie najwazniejsza jest buzia ja sie ciesze z tej co mam gorzej jak dziewczyna ma rozmiar np 38, czyli szczupla, ale buzia niewyjsciowa, a jak dziewczyna ma ladna buzke i cialka troszke wiecej to jest ok bo pamietajcie ze zawsze mozna schudnac ;)

Gość M3rrY
Nie...ani troszke a jak sie kupuje w centrach chandlowych sklepach typu Pimkie to widać ze jest to nie aż tak wielki rozmiar wrecz mały

szczerze powiedziawszy wiele kobiet nosi 40, 42, 44 w sklepach rozmiary zaczynaja sie od 36, i ostatnim jest zazwyczaj 42 jest to krzywdzace a sklepy same sobie wybieraja klientow co jest chore najwiecej rozmiarow jest 36, 38, jak widze to na manekinach to sobie mysle jak ktos o takim rozmiarze moze zyc nie lamiac sie przy chodzeniu:P ja nie nasmiewam sie z dziewczyn chudych bo sa i takie, i nie z wlasnego wyboru i glodzace sie zeby tak wygladac tylko po prostu zobaczcie co sie w sklepach wyrabia, manekiny o posturze dzieciaka 12letniego, a ciuchy dla doroslej kobiety

Gość RITA S
w sklepach są ubrania od rozmiaru 34 a w niektórych nawet od 32; a 42 wg mnie to dużo

Gość maria 13
nosiłam 38, ale się przytyło i jest 40, waga 71/172...5 kg muszę schudnąć uważam ,że powinnam zeszczupleć, bo mam za dużo sadła 42 dla mnie byłoby porażką rozmiary zależą od budowy

Gość 42 to duuużżżooo
i to bardzo kiedyś miałam 40 i bylam słoniowata dodam, że wzrost 167, wiek 45 obecnie mam 34/36 i nadal mogłabym conieco zgubić, wiec nie rozumiem jak ktoś może pisać, że 42 jest ok, .....no chyba, że macie ponad 180 cm wzrostu

Gość asdfg
wiek 45,rozmiar 34-36 i jeszcze chciec schudnąc.Łoo Matko ,to już anoreksja.Psychiatra sie klania.

Gość 34/36
Proponuję schudnąć do 32, 30, 29... będziesz piękna jak marzenie ;) 34 to już rozmiar dziecięcy, na pewno jesteś cudna wprost :O Też proponuję psychiatrę. Bo kościotrup, którego widzisz w lustrze jest piękny tylko w Twoich własnych oczach. 40-42 przy proporcjonalnej budowie (klepsydra, nie jabłko) jest jak najbardziej ok i to są bardzo seksowne kobiety (przykład - belluci).

Gość 34/36
I jeszcze taka waga przy 45 latach, kiedy to już skóra nie ta i zmary. Wyglądasz zapewne jak zasuszona śliwka :D

Marylin Monroe nosiła rozmiar 44. I co? Była piękną kobietą i na zawsze pozostanie ikoną. Wszystko zależy od proporcji i wzrostu ;)

ale jestem tępa myślałam że mówicie o butach:D

Gość taak pocieszajcie sie nawzajem
słonice :D Rozmiar 42 ma moja 45 letnia mama,dla niej to może nie jest dużo,ale dla kobiety poniżej tego wieku na pewno nie jest to odpowiedni rozmiar.Ja mam 36 i nie wyglądam wcale jak wieszak,ani moja siostra która ma 34,obie mamy kobiece kształty,biust z miseczką D i jeszcze nic sobie nie złamałam przy chodzeniu :P Proponuję mniej żreć a wiecej ćwiczyć zamiast sie pocieszać że nie jesteście grube

ja nosilam kiedys 42,i zle sie czulam,moze dlatego,ze nie jestem zbyt wysoka. Teraz nosze 38,czasem 40,i nie jest mi z tego powodu zle. Ale znam 2 dziewczyny,ktore nosza 42-44,ale sa wysokie,i wcale nie wygladaja grubo,moge nawet smialo powiedziec,ze wygladaja szczuplo i seksownie.

ja noszę rozmiar 40/42 i szczerze mówiąc nigdy nie miałam takiego powodzenia u facetów jak w tej chwili!! kazdy mi powtarza, że mam idealna budowę ciała. a ja jestem w szoku bo miałam kompleksy na tym punkcie. także głowa do góry. przede wszystkim dbaj o siebie i bądź pewna siebie a będziesz seksowna ;)

Gość BUM TRALA 6666666
wszystko zależy od budowy ciała. ja w niektórych sklepach kupuję ubrania w rozmiarze 34 w niektórych 36 a zdarza się że i 38. a wcale nie jestem kościotrupem tylko mam drobna budowę i wszystko na swioim miejscu i cyc i dupkę.i nie widzę powodu żeby ktoś od razu twierdził że anoreksja itp. najważniejsze jest jak się czujemy w swojej skórze- można mieć i rozmiar 50 i byc zajebiście optymistyczną babką!!!!!!!!