Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a taka jedna 27ooooo

jestem ośmieszającą sie idiotką

Polecane posty

kurwa umawiam sie z moim debilowatym facetem...umawiamy sie na basen..ten zaczał cos robic w domu a jak czekam od 2 godzin jak debil nakupowałam bełke zrobiłam nam wałówke na droge i czekam..a ten mówi ze zbliza sie do konca.... wiec pewnie bedzie na 15:30.......:O wiec po chuja sie umawia debil a ja siedze i pytam sie go czy juz

pisze ze musi jeszcze pozmywac, obrac truskawki i umyc podłoge sidoluxem

mam ochote mu zajebac..mogłam inaczej sobie ten czas spedzic a czekam jak debil mogł napisac ze spotkamy sie wieczorem:O

wiem:O rano sama go zapytałam czy sie widzimy i ze moglibysmy skoczyc nad wode była 11 powiedział dobra tylko popsprzatam w pokoju..i tak trwa to juz ponad 2 h

Gość browneyes25
a moim zdaniem sadzac po twoich wypowiedziach z Toba cos jest nie tak.... napewno sie mu spieszy do takiej kochajacej go laski.... ;)

czemu ze mna jest cos nie tak tu miłosc nie ma nic wspolnego raczej niecierpliwosc

to jedz sama,a jemu powiedz,ze jak tak to ma wygladac,to juz podziekujesz...nastepnym razem pomysli jakbym tak zrobiła to by sie obraził i stwierdził ze wydziwiam..i szukam dziury w całem:O

Gość kunnoun
trzeba bylo go zapytac konkretnie ile mu zejdzie Jakby powiedzial 1 godzina i nie przyjechal na czas to bys mogla pojechac sama i odpoczac Nie pozwalaj na takie zachowanie, dla mnie to brak szacunku dla ciebie i twojego czasu Na drugi raz ustal konkretnie kiedy i jak nie stawi sie na godzine to olej Jak sie bedzie powtarzac to olej goscia - wiem co mowie Takie zachowanie to brak szacunku Albo do Ciebie albo tak jest wychowany i w ogole ludzi nie szanuje A z takimi osobami nie warto robic planow na zycie

ta teraz mnie przeprasza i gada ze nie wiedział ze tyle mi zejdzie.. i mówi zebym wpadła do niego a nie czekała w domu:O

Gość kunnoun
znam ten typ jak nie jestes mocno zaangazowana to sobie odpusc a jak jestes to staraj sie go troche ukierunkowac na zmiany bo takie podejscie "nie wiedzialem, ze mi tyle zejdzie ....1" to jest dziecko? czy dorosly facet? zakladam, ze pewnie z 25 lat ma i to zle wrozy skoro w tym wieku nie umie organizowac sobie czasu :)

jakbym o moim czytała :P po pierwsze: umawiajcie się z 1 dniowym wyprzedzeniem, a nie, że nagle mu piszesz ze o 11 macie jechać i on ma być od razu gotowy. po drugie: jak już ktoś tu pisał, umówić się na konkretną godzinę i jeśli się nie zjawi - odwołać i gdzieś sobie pojechać samemu:)

ma 28;]

teraz gada ze o matko ze nie wiedział ze ja tu przygotowałam sie ze nakupowąłam buł itd i ze zaraz bedzie

no widzisz, bo to trzeba wszystko wcześniej, na spokojnie uzgadniać :P

no ta;] ale i tak jestem podkurzona myslałam ze jak ustalamy pojscie nad wode to nie mysle o godzinie 18 tylko o 13