Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erg346346

DZIWNY SEN WEJDZCIE

Polecane posty

Gość erg346346

Snil mi sie moj "były neidoszły" zraniłam go bo kazalam mu na siebie dlugo czekac i wkoncu znalazl sobie inna , ale tez mnie zranil w pewny m sensie i ostatnio czesto o nim mysle.. chociaz mam innego chlopaka a on nowa dziewczyne chociaz niedawno zerwal z nia i powiedzial ze chce aby wszystko co bylo miedzy nami wrocilo ale miala m chlopaka i nic z tego i wrocil do niej. Myslicie ze cos czuje do mnie jeszcze?? I wlasnie snilo mi sie ze lezelismy u kogos w domu pod jakims kocem :D i on mnie całował i ja nic nie robilam tak lezalam i sie patrzylam na niego.. i potem ja chcialam go pocalowac i tak zblizalam usta i nie moglam i on z usmiechem cos mowil i ja sie odsuwalam i tak pare razy.. co ten sen mogl oznaczac ?:O

Gość erg346346
i[

szczerze mówiąc nic on nie oznacza. Poprostu za dużo o nim myślisz to i sen się z tych myśleń zrobił.

Gość srggsgsgs
tez mi sie wydaje ze za duzo o nim myslisz i to ze nie moglas go pocalowac w tym snie oznacza tak jakby jego dziewczyne - przeszkode.

Gość the sign
może brałaś jakieś leki i od tego masz te sny

Gość erg4141241
codziennie biore leki , ale na alergie włosy i jakieś tam witaminy. To chyba nie od tego :P