Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tesssssa

pytanie do kochanek zonatych mezczyzn

Polecane posty

Gość odpowiem na temat nie czytałam
mój nie nosił obrączki mieliśmy romans przez 5 lat, żona wiedziała o tym. Był miłością mojego życia dlatego się nim zainteresowałam, skończyło się, On to skończył nie został ani z żoną a ni ze mną, zajebiście przykre doświadczenie, jestem, sama do dziś choć temat miał miejsce 2,5 roku temu, z nimik nie chcę być bo miłość jest tylko jedna, ja już swoją miałam. Pozdrawiam MS

Gość to sie dolacze do rozmowy
fdh widzialam kilka wypowiedzi, mozesz jeszcze raz przyblizyc? odnosnie kolezanki, to cos w tym jest:)

Gość tanitka...
wiec dlaczego on nie odejdzie od zony skoro w domu jest tylko dojna krowa.Przeciez z Toba stworzyl rodzine.Nie obrazajac go to jakis palant ktory boi sie zycia.TRudno poznac ktora z Was jest kochanka.

tanitka i tu przyznaje Ci racje kochanka jest raczej zona w tym przypadku, nie Ja, jezeli chodzi o seks to nie ma w nim fajerwerkow, jakby mozna bylo pomyslec, ze kochanka jest tylko od lozka

zreszta trzeba chyba rozroznic romans i posiadanie kochanki

Gość fdhtt
o to mi chodzi "znam zonatego z ktorym nie spalam, wiec w zasadzie nie jestem kochanka bo tu glownym kryterium jest seks choc laczy nas ze tak powiem, romans emocjonalny ale to nie jest prawdziwy romans przeciez.. resztki rozsadku trzymaja mnie z dala od seksu, nie dlatego ze nie chce rozbijac rodziny czy inne farmazony, nie interesuje mnie jego zona, nie znam jej, tak jak ilus tam miliardow ludzi na swiecie, po prostu boje sie ze bede cierpiec bo to zwykle kobieta wychodzi najgorzej (obojetnie czy to zona czy kochanka) a dla faceta.. coz.. " dodam, ze jego malzenstwo najszczesliwsze nie jest, nie chce byc tylko dla niego do seksu

Gość Wisia, kochanka od 12 lat
Uroków takiego związku nie brakuje, nie muszę prać jego gaci, czekać na niego z obiadem, mam sporo czasu wolnego, który spędzam tak jak lubię. Nie wspomnę już o tym, że nasz związek "kwitnie" dzięki temu, że na co dzień nie depczemy sobie po pietach. Nie zależy mi na jego rozwodzie, tak jest wspaniale.

Gość tanitka...
uwazam ze Ty nie jestes kochanka.Facet jest poprostu monogamista a ze w Polsce jest to zabronione wiec ustawil sie na kocia lape.

fdhtt wiec Ja na poczatku tez myslalam, ze tylko pojdziemy do knajpy, pozniej ze tylko najwyzej raz, a wciagnelo mnie jak bagno, wiec nie polecam ryzykowanie i polecam trzymac dystans oraz powiedzenie facetowi, ze masz ochote, ale nie zaryzykujesz bo boisz sie konsekwencji, jak jest za toba podejmie kroki, jak nie niech spada, z reszta skad wiesz ze jego malzenstwo jest kiepskie? Ja na poczatku slyszalam podobne wersje, az uslyszalam po kilku latach, ze on ma cudowna zone, mowil to celowo bo wiedzial, ze mi tym podniesie cisnienie. Ogolnie polecam zonatemu powiedziec:NIE

Gość fdhtt
tanitka, monogamia nie jest w polsce zabroniona a wrecz przeciwnie :D

tanitka racja:)

ale wiemy o co chodzi;)

Gość ródawa
wiesz przez 3 lata bylam kochanka...teraz jestem ..zona:) wiec to nie jest tak ze zawsze kochanka musi zle skonczyc dla mnie zostawil zone i dziecko a nie mnie dla nich!

Gość fdhtt
co do malzenstwa, to oczywiscie pewnosci nie mam, zbieralam o nim strzepy informacji, takie moglam wyciagnac wnioski jego zona po slubie strasznie sie zaniedbala, ja jestem atrakcyjna wiec on seksu by chcial na pewno ale ja nie chce byc tylko od seksu :( fakt, chcialabym ale boje sie konsekwencji,a z drugiej strony... eh..

Gość ródawa
warto próbowac i walczyc o szczescie jego zona tego za Ciebie nie zrobi hhah

rodawa jakby 5 lat temu zostawil rodzine i byl ze mna bylabym najszczesliwsza kobieta na swiecie, obecnie juz nie

Gość zaobrączkowany
Ja tam obrączki nie zdejmuję, wprost przeciwnie - staram się zawsze ją mieć na spotkaniu. Do tej pory zażaleń nie było. Powiem więcej - nigdy nie ukrywałem, że jestem żonaty. Nigdy nie powiedziałem nawet jednego złego słowa o żonie, wprost przeciwnie. Nigdy nie starałem się dać do zrozumienia, że zostawię żonę. One wiedzą, że w każdej chwili mogę zerwać kontakt, ale mimo tego chcą się ze mną spotykać tak długo, jak się da.

fdhtt Ja tez bylam zadbana mlodsza usmiechnieta jak sie poznalismy, jego zona zaniedbana, dzis jest raczej odwrotnie, ona sie stara, Ja chodze w rozciagnietych rzeczach, rozczochranych wlosach, nie chce miec wrazenia, ze biore udzial w zawodach z jakas baba

Gość Pomijajac zwykla znieczulice
ze strony kochanek,ktore wieprzaja sie w cudze zwiazki, to mysle,ze bycie kochanka musi byc na maksa zalosne. Wiekszosc jest kochankami, bo facet NIE CHCE zostawc zony czy rodziny dla nich. Mimo to, kochanki ciagle im daja d..., lykaja opowiastki jaka to zona niedobra i czekaja na telefon,czy ludza sie,ze on jednak zone zostawi.Nie zostawi, bo kocha, bo wcale ta zona nie jest zolza, a tylko ten facet jest cwaniaczkiem,ktoremu sie zachcialo innej c..pki zeby urozmaicic bzykanie oraz dreszczyku emocji. A jak juz sie zona dowie, to jest skamlanie, ze kochanka jest dla niego niczym... Jest bardzo proste przyslowie "Nie rob drugiemu, co Tobie niemile". Nie jest mile jak facet zdradza i gdyby nie bylo takich cwaniar, to moglby sobie co najwyzej do burdelu pojsc. Trzeba miec naprawde zadatki na k..rwe zeby zostac kochanka.

zaobraczkowany u ciebie raczej chodzi o seks, wiec obraczka nie przeszkadza Ja na poczatku bawilam sie jego obraczka, pozniej sam przestal nosic, nastepnie zaczal nosic, dostal opiepsz i obecnie nie nosi

Gość tanitka...
rodawa jakie to szczescie.Mezczyzna powinien byc konsekwentny i odpowiedzialny.jezeli bierze slub i plodzi dzieci to nie jest to decyzja noa rok ale na cale zycie. No chyba ze mu kros pod grozba smierci kazal sie zenic,to wtedy go rozumiem.Jednak jezeli zrobil to swiadomie i dobrowolnie tak jak teraz z Toba to zytuacja lubie sie powtarzac.Przepraszam ale kto sie wroblem urodzil,kanarkiem nie zdechnie;Uwazaj wiec i pilnuj wrobelka :)

Gość fdhtt
ja staram sie byc taka jaka zawsze jestem, nie nosze nigdy makijazu, on mnie taka zna, jego zona nosila pelen makijaz, dlugie pomalowane paznokcie, ja mam krotkie, teraz nie wiem, dawno jej nie widzialam, ostatnio miala duza nadwage, ja nosze 36 okropne odrosty (ja nie farbuje wlosow) jestem mlodsza ale nie tak znowu duzo nie wiem czy starczy mi sily by walczyc, by dac sobie czas np jesli on w ciagu 3 lat nie zostawi zony ja odchodze, czy to zrobie? a nie nadaje sie na kochanke, nie chce byc druga

Gość Ja rozumiem, tak że ustawianie

fdhtt lepiej soie podaruj go

Gość fdhtt
dlaczego?

bo na zonatych szkoda czasu

Gość Wisia, kochanka od 12 lat
Pomijajac zwykla znieczulice - tak to sobie tłumaczysz?

Pomijajac zwykla znieczulice uwazam, ze dobra kochanka musi miec zadatki na ku***** chyba ze twoj facet puka cie pod kolderka:D

piszac kochanka mialam na mysli PARTNERKE nie typowa kochanke

Gość fdhtt
co prawda to prawda, na zonatych szkoda czasu... coz, ja ide spac, dobranoc 🖐️