Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trararararararala

pytam poważnie

Polecane posty

Gość trararararararala

zastanawiam się co ze mna nie tak... otóż mam 19 lat i nigdy nie miałam chłopaka (fakt na powodzenie nie narzekam ale zazwyczaj interesuja sie mna "brzydale" a ja jestem chyba na tyle jeszcze niedojrzała ze zwracam uwage na wygląd ale mniejsza z tym) chodzi o to ze od dłuższego czasu zwracam uwage na kobiety i zazwyczaj jak je widze to mysle ze chciałambym wyglądać jak one czy podoba mi sie ich ubior. czy to oznacza ze jestem lesbijką?? powiedzcie bo juz nie wiem tylko na poważnie

Gość trararararararala
dodam że jak widze jakiegos fajnego chlopaka to czesto spogladam na niego , po prostu nie moge oderwac wzroku

to że chciałabyś wygladać jak niektóre i podoba Ci sie ich ubiór to jeszcze o niczym nie świadczy,każda tak ma oprócz tych co wygladają wystrzałowo :D co innego,jeśli mężczyźni w ogóle Cie nie pociągają a za to podniecasz sie na widok lasek - to wtedy jesteś lesbijką :D

noo skoro tak to jesteś normalna ;) ale pamiętaj,ze jest jeszcze alternatywa -bycie bi :classic_cool:

Gość kldhfklshfldsf
nie, to jeszcze nie oznacza, że jesteś lesbijką. Ty po prostu próbujesz się porównywać z innymi laskami.

Gość żona Henryka
przepraszam, ze wtracę się do tematu ale... zapomniałam. Dziękuję za uwagę.

Gość trararararararala
nie no wiecie ja już zaczęłam troche wariowac tak to jest jak się dosyć długo przed komputerem siedzi (wtedy naprawde ludziom odbija :) naczyta się człowiek i się sam juz gubi. dzieki za odpowiedzi :)

Mam podobnie jak patrze na niektorych facetow, a seksualnie mnie nie pociagaja wogole ;) wiec chyba to normalne, zazdrosc to ludzka rzecz ;)

Gość kldhfklshfldsf
ale to też nie musi od razu oznaczać zazdrości. Ja jestem kobietą i na wiele kobiet patrzę z podziwem.

Gość kldhfklshfldsf
a ciebie co tak ucieszyło? :)