Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Złotowłosa88

sosssssss

Polecane posty

gosia Miss sporty-kiedyś je lubiłam ale sklejają:( Polecam ci Super shock z Avonu, przy długości twoich rzęs będą wyglądać super:)

Gość Do Kicky Rikki
Myślisz, że one tak na serio? Może niektóre tak ale przecież to wszystko pół żartem pół serio

Uzywalam jakiegos najtanszego tuszu za 1funta ze sklepu gdzie mozna bylo kupic wszystko (nie funciak). I efekt byl taki sam. Kupilam tusz l'oreala ten z silikonem czy innym czyms za 10 funtow. Raz ze zapach nie do wytrzymania, dwa ze sklejal mi rzesy na dzien dobry. Rzes dlugich nie mam. Wszystko to zasluga ruchow jakie wykonuje szczoteczka podczas malowania :).

Ja polecam z diora tusz, DiorShow. Próbki 4 ml kosztują na allegro ok 15 zł i mi starczają na tyle co tusze 10 ml, bo tymi wiekszymi maluje rzesy po kilka razy, a diorem wystarczy max 2 :)

Gość lellllummmpolllelllum
Widzę, że trafiłam w wyśmienitym momencie :D🖐️

Myślisz, że one tak na serio? Może niektóre tak ale przecież to wszystko pół żartem pół serio czort je tam wie :) nie brakuje desperatek na kafe :D

Był tu kiedyś chłopaczek co pisał jako paker2000 potem chyba jako anioł i diabeł w jednym czy jakoś tak, pamietam temat jak baby go napastowały :D

Gość pseudonimhieronim
wiedzialem gdzie młodziak tam panna L. gdzie panna L tam mlodziak Sosss,a sprobuj teraz wstawic zdjęcie to Ciebie za uszy wytarmosze :classic_cool:

Ja wyprobowalam kilka marek tuszy. I te firmowe i te nieznane w ogole. I sluchajcie, efekt byl zawsze ten sam. Bo ja zawsze maluje rzesy w jeden sposob. Czy tusz jest gesty czy wodnisty to i tak efekt jest ten sam. Bo jak dla mnie to najwazniejsze jest to jak je malujemy a nie to, czy tusz jest firmowy czy nie.

Gość Do Kicky Rikki
Niektore zapewne chcice maja jednak m mam nadzieje, ze wieszkosc podchodzi z przymruzeniem oka

Gość gosialicious moglabys
napisac jak malujesz te rzesy, mam bardzo krotkie wiec moze sprobuje malowac Twoim sposobem :)

Gość pseudonimhieronim
panna L - to panna L. Młodziak - sosik panna L + młodziak - niebezpieczne konszachty, najlepiej po 23 :D

Niektore zapewne chcice maja jednak m mam nadzieje, ze wieszkosc podchodzi z przymruzeniem oka Oby :) idę stont już :D miłego napastowania sossssa :D a Tobie sosss bycia napastowanym :D 🖐️

Gość lellllummmpolllelllum
;)

Trudno mi to opisac, ale postaram sie. Naciskam szczoteczka na rzesy, szybko ruszajac nia w lewo i w prawo podnoszac do gory w tym samym momencie. Wydluzam je i to bardzo. I mozna powiedziec ze tak jakbym srednio dzielila rzesy na trzy kupki i robie to trzy razy na jednym oku, pozniej trzy razy na drugim. Mam nadzieje, ze mniej wiecej pomoglam :). A i tuszuje tak dlugo az uznam, ze sa widoczne z daleka. Bo tak mi sie podoba :)

Gość pseudonimhieronim
szykuj uszy młody i mogles sie ogolic :classic_cool:

Gość BędęTwojąDziś
Pokasz ptaszka :D

Gość pseudonimhieronim
BędęTwojąDziś spokojnie bedzie schodzil w dol stopniowo :classic_cool:

Gość pseudonimhieronim
Lelunia i jak wrażenia?:D