Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Złotowłosa88

sosssssss

Polecane posty

widzę, że masz takie przekonania, i cóż. Ja Ci tego z głowy nie wyplewię. Tylko w życiu będziesz miał przejebane z takim podejściem i "od górnym" ocenianiem ludzi wg. swoich norm/przeżyć.

A czy Ty masz jakiekolwiek pojecie jak sie TY zachowujesz??? To, ze 16latka jest w ciazy wcale nie oznacza dla mnie, ze wszystkie 16latki mysla tylko o tym jak zajsc w ciaze (nie wiem jak Ty sie masz do tego). To, ze jakis debil zdradza swoja zone, nie oznacza wcale, ze kazdy facet zdradzi (jak Ty sie masz do tego) Traktuj ludzi indywidualnie, bo kazdy jest jednostka, kazdy odpowiada za siebie i za swoje zachowanie. ???????????

A jak mam nazwac wrzucanie wszystkich do jednego wora?? Dla mnie to jest ograniczenie. Nie jestem swieta. Jakbys sie dowiedzial co wyprawiam to pewnie bys pomyslal, ze wszystkie 20letnie Malgoski, brunetki z niebieskoszarymi to jakies pojebane sa.

Tak wszyscy zachowywali sie dokladnie tak samo. 240 osob robilo rozpierdol w szkole. Co Ty do dziecka 3letniego mowisz?? Mam 20 lat i wiem, ze sa ludzie i ludziska. Co nie znaczy, ze kazdy jest taki sam. Rozumiesz w ogole co Ci sie staram wytlumaczyc?? Ogarnij sie, bo zginiesz w swiecie.

Ja pierdole. Cipa jestes dla mnie. Po prostu cipa. Czemu szkoly nie zmieniles skoro tak Cie brak kultury ludzi z zawodowki razil?? Ty albo bajke opowiadasz, albo masz jakies problemy z pamiecia, bo osobiscie uwazam, ze gdyby 240 osob robilo rozpizdziel w szkole, co i gdzie im sie podoba to mysle, ze wyjebaliby ich. Widzisz?? Skonczylam liceum a przeklinam. Niemozliwe co?? Przeciez tylko ludzie z zawodowki przeklinaja...

Ty sobie lepiej zyj w tym uk - ze co przepraszam?? po co poruszasz temat tego gdzie obecnie mieszkam?? To mialo mnie urazic czy co??

no nie wiem, dla mnie tak na 24-25. Ja jestem 3 lata starszy, a panie proszą mnie o dowód w obcych sklepach :(

Mnie tez prosza, bo to raz?? Wszystko wskazuje na to, ze bede z facetem 25 letnim, ktory marudzil na poczatku, ze za mlodo wygladam. Zobaczylbys mnie na zywo to pewnie inaczej bys mowil ;).

wez gocha piszesz nie na temat zamiast bronic tych ludzi to wyzywasz mnie i chcesz mi dopiec, jesli nie masz dobrych argumentów to atakuj osobe mowiac jaki jest. wielkie dzieki tak nie bede pisał, zamiast pisac na pewnym poziomie to musisz jechac po osobach. zamiast bronisz tych ludzi to wyzywasz mnie- queeeeeeee?? nazwalam Ciebei ograniczona osoba, co jest prawda. jesli nie masz dobrych argumentow to atakuj soobe mowiac jaki jest- ?? ??????????????????? wielkie dzieki tak nie bede pisal - tak zabierz swoje zabawki i won z piaskownicy, idz spac zamiast pisac na pewnym poziomie to musisz jechac po osobach - a co TY robisz?? a zeby rozmawiac z Toba to niestety musialam sie znizyc do Twojego poziomu.

cześć / Możliwe ;) zdjęciami nie można się sugerować. Jeszcze 30 min i jadę po znajomych, kurde ostatni raz robię za szofera.

E ludziska! Poszedl juz spac?? Po tej rozmowie to ja sie wcale nie dziwie, ze postanowila sobie znalezc innego. Takiemu ograniczonemu dziecku to jeszcze niania jest potrzebna a nie dziewczyna.

no ja będę się cieszył tak za 7 lat :D Jak stuknie 30 na karku i będzie się młodo wyglądać ;) są tego i plusy.

Nie znam go osobiscie, nie chce oceniac zbyt pochopnie, ale widze, ze to jest tak ograniczona osoba, do ktorej nie dociera nic. Horror jak dla mnie.

a mnie to ryba :D wkońcu to internet tylko. A wszystko co przeczytam w internecie to dziele na pół. (czyt. nic nie biorę na serio)

gosialicious pisałaś, że pracujesz w nieruchomościach. Po ile stoją mieszkania w UK?

aha, to powodzenia na przyszłość. No np. kupno. Tak orientacyjnie ;) Ale ja broń boże nie chce się tam przeprowadzać. Mam inne plany na życie ;)

To duzo zalezy od tego czy mieszkanie jest do remontu, czy jest ok ale stare budownictwo, czy nowe budownictwo. Okolica. Ile pokoi i ile lazienek. Czy jest garaz, parking pod domem, podjazd. Jak daleko do sklepow. Czy jakas szkola jest blisko. Czy jest jakis park/ laczka pod domem. Jak zadasz konkretne pytanie, typu : 2 sypialnie, salon, lazienka i kuchnia, stare/nowe budownictwo z ogrodem to postaram Ci sie udzielic odpowiedzi, bo tak to odpowiedz moja jest nastepujaca : od okolo 70tys do miliona funtow. Mowi Ci to wiele?? :P

a no racja. No nic, ja uciekam do Sopotu po znajomych :P miłej nocy.