Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Złotowłosa88

sosssssss

Polecane posty

O to ładnie :D Nakupowala mi mama skrzypowity jak byla w Polsce, zjadlam 10 pierwzych tabletek, pozniej juz zapominalam i zapominalam. A paznokcie same staly sie twarde. CUD :D ale chyba zaczne ja brac.

Sory, ale śmiem twierdzić, że jestem od niej ladniejsza. Nic specjalnego :P Ja tez bralam skrzypowite, tzn inna chyba jakos ale tez ze skrzypem, i wlosy mi sie zrobily mega zajebiste.

dziewczyną Ty się dołujesz? Rozglądnij się ile dookoła pięknych :D dziewcząt jest a Ty nie zauważasz ich ..

Moje wlosy mimo tego, ze codziennie pelno lakieru uzywam i troszke tapiruje to i tak sa super - powiedzial mi to fryzjer. W ogole ewenementem u mnie jest to, ze po 5 latach od zrobienia ostatnich badan u okulisty (a siedze non stop na komputerze) moj wzrok nie pogorszyl sie ani o 0.01 ! :D :D

Co Cie boli, że ładniejsza jestem? :P Ja tez mam wlasnie dobry wzrok, a non stop siedze przy kompie i jeszcze prace mam taką, że tez siedze na kompie :D

Zakochany jestes wiec mowisz, ze ma to cos. Spotkasz inna, fajniejsza, madrzejsza, ladniejsza, zabawniejsza i bedziesz sie pukal w czolo gdzie oczy/rozum miales. C'est la vie comme parlent peuple francaise.

zrób coś sosie :) albo odnawiasz z nią kontakt albo starasz się zapomnieć i nie tracisz czasu na dołowanie się.

chwile zajrzawszy na ten topik odnoszę wrażenie, że zachowujesz się jak dziecko, któremu nie dano lizaka i smęci. Dziewczyna Cie nie chce, to widocznie nie chce i tyle. A może przekonała się, że jesteś narcyzem?

Chciales mnie zszokowac?? Nie udalo sie. Moj wujek nie mowil do 4 roku zycia, bo doznal jakiegos szoku przez bramke ktora obok niego spadla czy jakos tak mi mowili, a laski wyrywal jak szalony. Gadane ma ;] ps. podobny jest do Boguslawa Lindy ;)

Znam wielu przystojniejszych facetow, ktorzy nie sa narcyzami. Zatem jesli Ty jestes narcyzem to to mnie szokuje.

Nie jestem wredna, nie ma co sie pierdolic. Nie chce go i tyle. Taka jest prawda i nie widze sensu pocieszac go mowiac, ze bedzie dobrze i ze moze ona cos tam. Nie, ona nie wroci. Ma innego. A Ty szukaj innej.

Sos, tak jak napisalam, nawet jej dobrze nie znasz, wiec raczej zakochany jestes w wyobrazeniu o niej. ;) Musisz sobie to w koncu uswiadomic. Dzieki:P

a stąd ten pomysł, bo: -za bardzo szukasz aprobaty, jeśli chodzi o Twoje zdjecia. A po drugie, czemu ubliżasz osobą które chodzą do zawodówki?