Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Złotowłosa88

sosssssss

Polecane posty

:D wrócę do temate o zawodókach, ja jestem po technikum, mam kumpele z zawodówki.Uważam, że jest najbardziej szczerą i zajebistą osobą pod słońcem, do dziś mam z nią kontakt. Ja ludzi z zawodówki lubię i nie każdy jest chamem a to, że kolczyk i tatuaże ma to jest problem? Tak samo można powiedzieć, że ludzie po liceum to sztywniacy i w mojej szkole tak było, same przychlasty, z nikim pogadać się nie dało, muły jakieś. Obraz chłopaka co się wyłożył na stoliku z kolczykiem i miał wszystko w doopie pasuje do mnie :) szkoła to najlepsze lata i nie warto całego czasu tracić na naukę, ja tak nie robiłam:) Poza tym kogo określacie mianem człowieka kulturalnego? Przychlasta co nawet słowa w towarzystwie nie powie, tylko trzyma nos w książkach i ocenia innych po wyglądzie czy spoko kolesia który umie cieszyć się życiem? sosssss jesteś ciepłą kluchą po prostu, taką niemeską cipą dlatego ta panna Cię rzuciła....

Sosssss nie słuchaj. Zacznijmy od tego ze każdy facet jest inny a jak jakaś pizda szuka "twardziela" czy jak to koorwa nazwać to niech szuka dalej:O ja lubię facetów wrażliwych,każdy woli co innego. :O NIE MUSISZ SIĘ ZMIENIAĆ żeby kogoś zadowolić-bądź sobą-TYLKO TO SIĘ LICZY! Ale zapomniałam że wszystkie tutaj są super i każda ma idealnego faceta:O Boże nie wiem kto tu powinien dorosnąć.

Złotowłosa pizdy sobie w lustrze poszukaj, jest róznica między facetem wrażliwym a cipą, męski facet też jest wrażliwy, ja nie muszę szukać bo już takiego znalazłam i to nie on mi się wypłakuje na ramieniu tylko ja jemu, nie potrzebuje kolesia który wszystko przeżywa tysiąc razy mocniej ode mnie. 'ojej rzuciła mnie laska, nie mogę o niej zapomniec jaki biedny jestem, pocieszcie mnie' z takim podejściem to koleś daleko nie zajdzie a razem z tym swoim ocenianiem innych, wrzucaniem do jednego wora to mi się rysuje w myslach nieciekawy obraz człowieka ograniczonego, słabego, którego zgasi życie jak świeczkę na torcie.Zero spontaniczności, zero empatii tylko ciągłe lamenty jak mu źle. Męska cipa wprost idealna dla mentalnego babochłopa :D albo dziewczyny, która chodzi z głową w chmurach i szuka faceta, który ją zrozumie.Tylko uwaga podczas upadku na ziemię może boleć :D Wiem, że muszę dorosnąć i że jestem mentalnym dzieckiem zdążyłam się już przyzwyczaić :D tyle w temacie, nie wypowiadam się wiecej, żegnam i miłego dnia niewyżyńcy 🖐️

Złotowłosa- to, ze się Tobie cipa zyciowa podoba to nie znaczy, ze my jestesmy pojebane bo szukamy normalnego faceta. Spokojna Twoja rozczochrana, ja juz swojego znalazlam, ktory wcale twardzielem nie jest. Jest normalnym facetem, ktory nie uzala sie nad soba przez pol roku jesli cos sie nie uda tylko pracuje nad soba, by nastepnym razem sie udalo. Nie mowie, ze facet ma nie przejawiac jakichkolwiek emocji. Ja lubie facetow, ktorzy potrafia i nie boja sie okazywac emocji. Ale uzalanie sie nad soba jest po prostu infantylne. A to i nawet nie. Dzieci male nie placza godzinami kiedy sie przewroca i zadrapia kolano, wstaja i biegna dalej. A to co wyrabia ten mlodzieniec to wola o pomste do nieba. Mysle, ze facet-cipa jest takim osobnikiem, ktory nie musi nic mowic i robic, by zabierac energie. Odrebna kwestia jest to, ze szukanie pocieszenia na forum jest po prostu zenujace.

Ja nie rozumiem dziewczyny o co w tym "sporze" chodzi. Gosiu wybacz, mogłaś się przyczepić do tego, ze ocenia innych pochopnie, ale myśle, że jego zachowanie pod względem spraw uczuciowych to tylko i wyłącznie jego sprawa i biorąc pod uwagę ten aspekt nie masz za bardzo prawa go krytykować. Pamiętaj, że każdy wiek ma swoje prawa, jedni 20 latkowie dymają wszystko co ma cycki i puls, drudzy się zakochują. I chyba do tego nawiązywałaś w swoich wypowiedziach - że każdy jest inny. Nie bronie tutaj sosa, ale moim zdaniem takie naskakiwanie na niego troche mija się z celem. To jego sprawa jakie ma rozterki uczuciowe. ;)

" to, ze się Tobie c*pa zyciowa podoba to nie znaczy, ze my jestesmy poj**ane bo szukamy normalnego faceta." >>>> Raz-gdzie napisałam że "jesteśmy pojebane?" wskaz linijkę,konkretny post-lub z łaski swojej-nie wmawiaj mi jakichś bzdur:). Dwa-Widzę ze znasz tego chłopaka na wylot? gratuluje, skoro po dwóch trzech wpisach możesz stuprocentowo stwierdzić jaki jest:O To dopiero zarozumiałość... " nie potrzebuje kolesia który wszystko przeżywa tysiąc razy mocniej ode mnie." >>>>Wystarczająco dużo pizd mam w otoczeniu żeby szukać w lustrze uwierz:) i kiedy mi się wydaje ze zobaczyłam szczyt tępoty jednak los potrafi zaskoczyć. A może wyobraź sobie ze są kobiety, silne emocjonalnie które to właśnie chcą być podporą dla słabszych psychicznie partnerów? Czy może powinno się na siłę zmieniać facetów którzy przezywają odejście osoby która kochali? albo nawet od razu ich utylizować? w końcu na świecie mają prawo żyć i być szczęśliwi tylko osoby silne psychicznie. Słowo daje nie wiem co się dzieje dzisiaj z ludźmi,:O A forum jest po to żeby pisać anonimowo o tym co nas boli,miejscem gdzie można się wygadać- o ile ktoś ma nerwy żeby znosić później jadke i falę obelg pod swoim adresem bo "ja-super" on dno wiec hulaj dusza.

Gość maleństwo 666
A może wyobraź sobie ze są kobiety, silne emocjonalnie które to właśnie chcą być podporą dla słabszych psychicznie partnerów? czyli "mentalne babochłopy" jak napisała Kicky Ricky :D też uważam, że facet powinien być podporą kobiety a nie odwrotnie i to ja nie wiem co się dzieje z tymi ludźmi że takie wymieszanie następuje. sossssss pełno jest ludzi, którzy cierpią z miłości ale nikt nie żali się tym na prawo i lewo bo większości goowno obchodzą twoje rozterki,a takie użalanie się jest śmieszne wręcz....

"czyli "mentalne babochłopy" jak napisała Kicky Ricky " >>>Czyli kobiety silne psychiczne. Kobieta która ciągle potrzebuje wsparcia ze strony faceta kojarzy mi się ze słodka idiotka:O Skoro kobieta silna psychicznie to babochłop to jej przeciwieństwem jest tylko słodka idiotka.Jakoś wolę być tym pierwszym. Warto pamiętać ze świat nie jest tylko czarno-biały jakbyśmy chcieli, każdy radzi sobie w życiu jak może. "ale nikt nie żali się tym na prawo i lewo bo większości goowno obchodzą twoje rozterki,a takie użalanie się jest śmieszne wręcz.." >>>>Ale jak kogoś to może obchodzić to zjawiają się szczekacze i wtrącają swoje 5groszy. Po co? jakieś niepowodzenia które trzeba gdzieś rozładować(najskuteczniej-ubliżając innym), czy zwykłe prostactwo bo na pierwszy rzut oka trudno ocenić?

Sos, ale to moim zdaniem troche głupie, nie znasz tej dziewczyny dobrze, nic Cię nawet z nią nie łączyło, a Bog wie jak w niej zakochany jestes... Co nie zmienia faktu, że inni nie powinni Cię obrażać w tak "brutalny" sposób. ;)

Skoro zakochujesz się tylko i wyłącznie na podstawie wyglądu, to jednak powinieneś jeszcze troche dorosnąć, ażeby dowiedzieć się czym jest prawdziwa miłość. ;)

Sosssss ja sama przezywalam zawod milosny. Nie jadlam, schudlam duzo, zrezygnowalam z pracy. Nie wychodzilam z domu. Czy Ty myslisz, ze ktokolwiek poza moimi przyjaciolkami, rodzicami i siostra wiedzial o tym?? Zadnych gorzkich zalow nie wyprawialam na internecie. O to mi chodzi. Zal sie znajomym, rodzinie, kolegom. Ale gdzie na forum obcym ludziom?? Piszac, nie patrzac sobie w oczy(nie rozmawiajac) to kazdy moze byc kim chce, pamietaj o tym.

Powiem Ci tak. Moim zdaniem to ludzie, ktorzy maja swoje zycie to raczej ich guzik obchodzi, ze ktos sie w kims zakochal, ale ona go nie chciala, to on teraz placze na forum. O Boze jak go szkoda. Ja potrzebowalam z kims przebywac non stop, nie lubilam sama byc, straszne to bylo. Wy byliscie para?? Czy po prostu sobie gadaliscie na gg i Ty zaczales zakochiwac sie w wyobrazeniu o niej?

Do takich rozmow, do rozmawiania o wspolnych planach na etapie bajerowania to raczej powinno sie podchodzic z przymruzeniem oka.

Błagam..... Która to? Ta w różowym? bo nie mów ze ta w paski niebieskie? Nie wiem co takie dziewczyny w sobie mają ale ja jako teoretycznie kobieta nie widzę tego:O:O:O:O:O:O:O

chłopie uwierz mi...Stac Cię na cos lepszego nie tylko pod względem fizycznym, ale i jak już zdążyłeś się przekonać umysłowym. Tyle w temacie. Powodzenia w poszukiwaniu tej jedynej:)