Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Złotowłosa88

sosssssss

Polecane posty

A ja nie ublizam osobom, ktore ida do zawodowki. W ogole to guzik mnie obchodzi zycie innych. Nie komentuje tego co robia inni (w sensie, ze obgaduje i gadanie o innych zajmuje mi czesc mojego jakze cennego czasu). Nie. Mam to gdzies i zawsze zwracam uwage innym zeby nie komentowali, zeby sie nie podniecali zyciem innych, tylko sie wzieli za siebie/spojrzeli na siebie. Znalam dziewczyne, ktora chciala byc fryzjerka wiec najlepiej bylo isc do zawodowki. Dzis pracuje, zarabia kase a ja po liceum jestem bez zawodu i nie mam szans na jakas normalna prace (na szczescie znalazlam w agencji nieruchomosci, po znajomosci oczywiscie...) Takze nie ma co wszystkich wrzucac do jednego worka. A moze sossssssssssssik srosik jest jedyna osoba w rodzinie, ktora skonczyla liceum i teraz uwaza sie za pana i wladce swiata ?? :/ Dziekuje Carrie ;)

Może źle to nazwałam, nie to że ubliżam, ale po prostu uważam takie osoby za kogoś bez ambicji, dla mnie w dzisiejszych czasach średnie wykształcenie to minimum.

Sossssssssss wkurzasz mnie. Ja mam 4 tatuaze, pelno kolczykow mialam i nie poszlam do zawodowki. Siedzisz juz na krzesle?? Czy moze jeszcze lezysz na podlodze, bo takeigo szoku doznales?? Ja pierdole. Wszystko zniose. Wszystko. Ale nie wrzucanie wszystkich do jednego worka. Ty pomysl chlopcze zanim cos napiszesz. Bo obrazasz innych bezpodstawnie!

eee no to inny temat. Ja znam osoby i po zawodówce i po LO. I jakoś nie widzę pomiędzy nimi różnicy. No może taka, że Ci po zawodówce poszli do pracy i radzą sobie całkiem nieźle. Ale mniejsza o to.

Ogólnie to z moich obserwacji wynika, że zawodówka po prostu uwstecznia ludzi. Miałam kiedyś super kumpele, która poszła do zawodowki i mowiac wprost zrobiła się strasznie tępa... :O

gosialicious bo taka jest mentalność ludzi. Wszystkich do wora i dokładnie trzeba wymieszać. Bo ludzie są za leniwi, aby poznać bliżej daną osobę. Tylko przypisać im daną plakietkę i "Cześć"

Ludzie i z liceum i z technikum tez przeklinaja, maja tatuaze i kolczyki. Wyslesz ich wszystkich do zawodowki?? Pewnie, ze duzo leniwych osob idzie do zawodowki, ale nie mozna uogolniac. Prawde mowisz inzynierze. Ludzie po technikum i zawodowce maja zawod. A ja po liceum co mam ? Mature. A co kogo obchodzi matura jak pracodawca szuka kogos kto jest wyuczony lub posiada juz jakies doswiadczenie na temat pracy, ktora bedzie wykonywal.

Sosssss Ty guzik wiesz o tych ludziach. To, ze spotkales 10z zawodowki, ktorych priorytetem jest (na przyklad tylko) dobra zabawa to nie znaczy, ze pozostali uczniowe tejze szkoly mysla tak samo. Mysle, ze majaczysz bo to juz godzina pozna. I co z tego, ze ma chlopaka z zawodowki? Moze jest fajniejszy, madrzejszy a przede wszystkim nie tak ograniczony jak Ty.

Skonczyles technikum. Jak to sie ma do tego, ze widziales jak ludzie zachowuja sie w zawodowce?? Miales tam lekcje, czy co?? U pewnych ludzi zauwazylam, ze jesli ktos jest lepszy od nich to najlepiej jest wysmiac i obrazic. Nie kazdy ma mozliwosc studiowania (ja nie mialam, ale za rok zaczne w Zurichu :) ).

no niestety. LO nic nie daje (w sensie pracy). Zresztą o systemie edukacji, począwszy od podstawówki a kończąc na uczelniach wyższych można stworzyć kilkunasto stronicową książkę ;)

gosialicious dobrze robisz, nie idź na studia w PL. Papierek mgr nic nie daje w dzisiejszych czasach. Oczywiście jak masz znajomości i potrzebny jest tylko papier to jak najbardziej. ;)

Nie mieszkam w Polsce, nie chce wracac wiec nawet taka opcja nie wchodzi w gre ;). Sosss odpowiesz mi na pytanie jak ma sie skonczenie przez Ciebie technikum do wiedzy o tym jak sie zachowuja ludzie w zawodowce?? Chodziles tam na lekcje, czy moze slyszales od kolezanki, ze kolega, ktory mial kolega powiedzial ze inny kolega, ktory mial kolege zrobil to i to??

Gdzie ja napisalam, ze po zawodowce ma sie wieksza kulture/po technikum i liceum ma sie mniejsza kulture niz po zawodowce?? Majaczysz juz. Zyj sobie w przekonaniu, ze jestes lepszy niz ten chlopak, z ktorym ona jest, czuj sie lepszy tylko dlatego, ze skonczyles technikum a on zawodowke. Powodzenia w zyciu z takim nastawieniem i wywyzszaniem sie.

Uwazaj : takie rzeczy tez sie zdarzaja w liceum. Siedzisz na krzesle, czy znowu spadles na podloge ?? Juz wstales?? Co Ty sie tak tych kolczykow uczepil? Nie podobaja sie Tobie to nie krytykuj innych. I lepiej sie zastanow nad tym co mowisz, bo sie ma posiadanie kolczykow do kultury osobistej?? NIJAK, powtorze N I J A K. Wkurzylam sie nie na zarty, bo kurwicy i pierdolca dostaje jak ktos wrzuca ludzi do jednego wora i gowno o nich wie jednoczesnie wywyzszajac sie bo skonczyl (tylko) technikum. Wolne zarty synek. Ty idz spac lepiej.

kto pogra w chinczyka? i w ogole dlaczego jak mnie nie ma na kafe to jestem podejrzewana o pisanie z pomaranczy. no ludzie.. oprocz siedzenia na kafe, musze jeszcze z psem wychodzic, umyc sie i cos zjesc... :o

soss podam Ci taki przykład siedzisz teraz na tym forum i przypadkiem wchodzisz na temat "Uprawiam sex w wieku 16 lat" I komentarze dziewczyn, że to robią. Wiec moje pytanie brzmi, czy wg Ciebie wszystkie to robią w wieku 16 lat?

A gdzie sie Twoja kultura podziala, ze obrazasz innych bo skonczyli tylko zawodowke?? Mysle, ze ta panna jest z chlopakiem z zawodowki tak Ci zycie i swiatopoglad do gory nogami wywalilo, ze sam juz nie wiesz co mowisz i by czuc sie lepiej, obrazasz innych. Ciesz sie, zes Ty taki kulturalny. Wielce kulturalny.

Inzynier : w chwili wejscia na taki temat, jego zdanie na temat dziewczat prawdopodobnie zmieniloby sie o 180 stopni.

Jego odpowiedz na temat Twojego pytania dotyczacego tematu o seksie 16latki wyjasnia wszystko. Chlopak jest ograniczony tak, ze az rece opadaja. Ty sie synek zastanow nad swoim rozumowaniem, swoim swiatopogladem a przede wszystkim zajmij sie swoim zyciem. Ciekawa jestem czemus Ty szkoly nie zmienil, skoro tak Cie razilo zachowanie ludzi z zawodowki. Takis madry, takis kulturalny. Inne szkly by Cie przyjely. Ech rece mi opadaja jak czytam o takich ludziach.