Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kfuig

penis tylko raz w pochwie!

Polecane posty

Gość kfuig

Czy to możliwe, że mogłam zajść w ciążę od włożenia tylko raz penisa w pochwę? Partner nie doszedł, ale wydobyły się z niego penisa soczki, które też przecież zawierają plemniki. Penis nawet nie został włożony aż po jądra, tylko główka. Pytam się dlatego bo już 3 dni od tego bolą mnie strasznie sutki. Ale głupio wyszło, bo nie mogliśmy tego kontynuować. I troszkę wstyd by był, gdyby to była ciąża.

Gość Inauguracja
Plemników nie obchodzi czy włożył 10 razy czy tylko raz, jak masz być w ciazy to bedziesz.

Gość Inauguracja
Plemniki*

Pierwsza wersja poprawna-plemników, nie plemniki. Autorko prawdopodobieństwo, że mogłabyś być w ciąży jest bardzo niskie, powiedziałabym wręcz, że bliskie zeru, ale jest. A który dzień cyklu to był?

Gość kfuig
Powinnam dostać okres, choć nigdy nie miałam regularnych okresów. Obawiam się, że fakt, iż odstawiłam ponad 2 miesiące temu tabletki hormonalne, które brałam na torbiel, mogą wpłynąć na to.

Nieregularny okres to na 99% wynik wcześniejszego brania hormonów. Jeśli się bardzo denerwujesz to możesz zrobić test ciążowy, z tym, że nie wiem czy jeszcze nie za wcześnie, żeby wynik był wiarygodny. Tak czy inaczej prawdopodobieństwo, że jesteś w ciąży jest minimalne.