Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zszsokowana

ZŁA karma

Polecane posty

Gość Zszsokowana

Myślałam, że to bajeczki dla niegrzecznych dzieci. Ale to co się dzieje w naszym życiu wykracza poza logikę i rozum. Boję się

Gość twoj misiaczek.......
karma to bajki a zmartwychwstanie i jezus juz nie?:o oj ludzie ludzie:o ciemnota:o

Gość twoj misiaczek.......
karma jest, byla i bedzie. jak sie boisz to sie popraw i bedzie git:)

Gość Zszsokowana
To nie dotyczy mnie osobiście, ale człowieka który żyje ze mną od wielu lat. Kiedys gdy był młody, czego się nie dotknął, jak u krola Midasa, zamieniało się w złoto. Ale ten człowiek miał drugie życie. Złe, podłe. I coś się stało. Opusciło go szczescie. Wszystko idzie na opak. A splot wypadków wygląda jak serial z Aktów X. Nie jestem gówniarą. Widziałam już wiele. Nie mogę uwierzyć, ale wszystko przeczy rozumowi.

Gość jarzębina zielona
Konkrety?

Gość tfojeeee maleństfooo.
bo karma to zadne czary tylko logika: robisz zle, zlo cie dotknie. tak jest. jak nie w tym, to w nastepnym zyciu.

Gość Zszsokowana
Zapaliło mu się auto, nowe z salonu, miał czołowe zderzenie motorem na autostradzie, wypadły mu w mieszkaniu wszystkie szyby, a u sąsiadów nic takiego nie zdarzyło się.

Gość jarzębina zielona
Auto i zderzenie można wytłumaczyć,a te szyby to jak,nagle,bez powodu?

Gość Zszsokowana
Auta nie da się wytłumaczyć. To stało się na trasie, pomagali mu w ugaszeniu starzy tirowcy i byli zszokowani, nigdy czegoś takiego nie widzieli. Tak, miał czołowkę motorem, na autostradzie. Przeżył, a i szkód było nie wiele.Aż nie chce się wierzyć, ale nic mu się nie stało. a twe szyby, nie wiem, nigdy nie wierzyłam w bajki, ale to szok i i niczym nie można tego wytłumaczyć.