Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankakakakaka233333

Mam pytanie do kobiet!!!!odp

Polecane posty

Gość ankakakakaka233333

Mam ptanko zy mozna byc w caizy nawet jak sie dostalo okres??tylko ze jest dluzo krotszy byl.Czy to możliwe??/c

Gość ankakakakaka233333
halooooo!!

Gość ankakakakaka233333
Pytam się bo mialam okres 3 dniowy wiec to dziwne....no ale wlasciwie sesja byla wiec stres...Z moim chlopakiem zawsze sie zabezpieczamy no chyba ze na poczatku stosunku....i kochalismy sie caly moj przedni okres w wannie wiec mozliwe aby zajsc??

Gość ankakakakaka233333
????

Gość 895980w
idz spac malolato albo kup test i nie wkurwiaj!!!!!!!!!!!

Gość ankakakakaka233333
Ty spierdalaj!!!

Gość ankakakakaka233333
grzecznie sie pytam ale widze ze tu przeinne problemy

Gość nie ten topik...
możliwe jest plamienie nawet do 3 miesiąca bez zagrożenia poronienia (wtedy jest w terminie okresu ale plamienie krótsze i mniej obfite) dalej: stres może opóźnić okres, ale nie jego znaczne skrócenie i obfitość next: co dla Ciebie znaczy: "zawsze się zabezpieczamy, chyba, że na początku stosunku", albo bierzesz tabletki i jesteś zabezpieczona (spełniając określone warunki), albo nie jesteś, nawet jak to "początek stosunku" next2: "kochalismy sie caly moj przedni okres w wannie" w czasie okresu teoretycznie nie można zajść w ciążę, jeśli poza okresem, to wanna nie jest Twoim sprzymierzeńcem, bo w zależności od tego jaki to był stosunek, to w wodzie (z wodą) plemniki przemieszczają się "lepiej" bo służy im wodna gęstość, która też jest w macicy w momencie jajeczkowania nie wiem jakiej oczekujesz odpowiedzi, ale jeśli minęło 14 dni od ostatniego stosunku, to po prostu zrób test ciążowy (nie piszcie mi o testach po 6 dniach, bo to śmiech na sali!)