Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mimi18

Czy sa tu takie kobiety które maja czeste zapalenia pęcherza po stosunku

Polecane posty

dziewczyny czy któras z was ma podobny problem jak ja ze po stosunku pojawia sie zapalenie pecherza ....piszcie

Gość koszka stroszka
po kazdym stosunku musisz isc sie wysikac. mam zapalenie za kazdym razem jak to zaniedbam..

ja miałam! nie tylko po stosunku, ale np gdy przeszłam na bosaka po zimnej podłodze, gdy nie ubrałam rajstop pod spodnie w zimny dzień itp Wszystko przeszło jak ręką odjął w momencie zajścia w ciążę i tak jest na szczęście do dziś.

ja juz wszystkiego próbowalam i tak jak mówisz z tym siusianiem po stosunku i pije te soki z żurawiny zeby mocz zakwasic bo tez o tym słyszalam i to na nic jedynie leki pomagaja ale tylko na jakis czas potem znow zapalenie wraca a teraz nie moge odrazu po stosunku robic siusiu tak jak pisalas bo od 2 miesiecy staram sie o dzidzie i nie jest wskazane zeby odrazu siusiac bo plemniczki wyleca:):):)i tak mysle sobie czy to zapalenie moze powodowac trudnosci w zajsciu w ciaze i czy jest to niebezpieczne dla dziecka ...

ja przed ciąża miałam średnio raz na tydzień zapalenie pęcherza i też się stresowałam, ze te bakterie mogą zaszkodzić dziecku. Ne szczęście tak jak piszę w momencie zajścia w ciążę problem sam ustapił i juz póki co nie wrócił.

Gość FREEpalestine
siusianie po pomaga ale chyba chodzilo ci o zapalenie cewki moczowej? jak juz zlapiesz i zacznie cie szczypac to picie wody z soda oczyszczona powinno ci ulzyc (odkwasza mocz) i zapalenie powinno zniknac

A moze Twoj partner ma jakies bakterie? Ja sama tez mialam problem z pecherzem , nerkami juz od dziecinstwa, ale to o czym piszesz mialam daaawno i tylko z dawnym partnerem - problem ulotnil sie razem z nim... Moze, niech Twoj maz zrobi badania...

zawsze po kazdym stosunku takim bardzo ostrym tak po 2 dniach pojawia sie to zapalenie najbardziej przy pozycji na pieska czuje okropny nacisk na pecherz ale nie potrafie sie powstrzymac od tego ostrego seksu ale potem jest okropny ból podczas tego zapalenia boje sie tego ze moze to zaszkodzic dziecku jesli uda mi sie zaciazyc

no własnie jestem wtrakcie namawiania go na te badania ale wiecie kochane jak to jest chłopa trudno namówic on twierdzi ze wszystko z nim wporzadku i ze pewnie to przez ten ostry seks ale gdy kochalismy sie tez i tak delikatnie to tez zdarzalo sie ze to zapalenie no prawie po kazdym stosunku tylko ostatnio narazie zapalenie sie nie pojawia i mam nadzieje ze nie przyjdzie bo to okropny bol i tak ciezko go zniesc

ale jak ja mam go namówic na te badania bo facetow ciezko jest namówic na tego rodzaju badania ...

Powiedz mu, ze pewna para miala problemy z zajsciem w ciaze, a dziewczyna po kazdym stosunku zapalenie pecherza. W koncu wybrali sie do lekarza, bo ciagle nie udawalo im sie zajsc. Po badaniach nasienia okazalo sie, ze bakteria ktora w sobie nosil i ktora zarazala jego partnerke, zezarla kompletnie jego plemniki (zero ich bylo) i facet zostal bezplodny. Jedna jakas bakteria, ale nie pytajcie mnie o nazwe, bo nie pamietam.

krakowianeczka i naprawde tak było ze nie mogla zajsc w ciaze a jej partner zostal bezpłodny???kurcze teraz to mnie wystraszylas nie zle ja probuje od 2 miesiecy i staramy sie tak bardzo czesto i nic

Nie mogli zajsc w ciaze, bo on okazal sie bezplodny. Bakterie mial kilka lat, w ciagu tego czasu zabila jego plemniki.

no to niezle mnie nastraszylas juz ja sie za niego jutro wezme i z nim porozmawiam i musi isc do lekarza

wiem ze nie chcialas mnie nastraszyc ze chcialas mi doradzic jak mam mojego faceta namówic na badania ale tez sie przestraszylam bo ja mam te zapalenia czeste i staran sie juz teraz 3 miesiac bedzie no i zobaczymy czy sie uda

Ja miałam ale poszłam do urologa i wypisał mi szczepionkę od tego, polecam bo na taka ulgę czekałam bardzo długo, bo żadne suplementy, żurawiny mi nie pomagały.

Gość ale odpieprzaaaa
"...pozycji na pieska.." a kto z was szczeka, zachowujecie sie gorzej jak zwierzęta