Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Webster

jak zmienic swe podejscie do ex ?

Polecane posty

Spotkala mnie historia ktora wiekszosci nie zadziwi bo przeciez takie czasy - bylem z kobieta w zwiazku ktorego efektem jest corka. No i jak to bywa zwiazek sie rozpadl na pare dni przed tym jak mielismy sie zobaczyc ( mieszkam za granica). Kwestia juz nie jest czy ona z kims jest, czy mnie zdradzala i oklamywala ale to jak zmienic podejscie bo troche trudno mi bedzie byc ze tak powiem kolega czy tam przyjacielem jej ze wzgledu na wspolne dziecko a kontakt musze miec bo marzy mi sie ze bede dziecko odwiedzal. Czy ktos z was byl w podobnej sytuacji ?

Gość a jakie masz to podejście?
Bo na jakie chcesz zmienić to rozumiem, że chcesz być "kolegą czy tam przyjacielem". Może wystarczy kulturalna powściągliwość w relacjach?

kulturalna powsciagliwosc ? chce juz tylko czysto formalnych relacji tyllko odnosnie corki ale wiem ze jak sie spotkamy to zacznie sie problem. Nie jest latwo przejsc ze zwiazku w kolezenstwo....

Gość frajer, kłamca, renciarz
Skoro kobieta sama zostaje to chce seksu. Zawsze jak jest emigracja zarobkowa to ktoś zdradzi. Albo żona,mąż czy chłopak. Jak problemów się nie chce to się dzieci nie płodzi, nie żeni czy w związki nie wchodzi. panna czy kawaler może robić wszystko, bo w żadnym związku uczuciowym nie jest czy zobowiązującym.