Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KalaWroc

czy powiedziec koledze ze zona go zdradza ?

Polecane posty

Gość KalaWroc

jest sobie facet ma dwojke dziecki z cichodajka - zawsza ona ostatnio w ciaze w innym kolesiem i usunala dziecko - juz trzecie - zastanawiam sie czy mu tego nie powiedziec bo wszyscy wiedza tylko nie on....

Gość trtt5555rreer
nie mów mu wprost, wyślij kilka anonimów- bedziesz maial czyste sumienie ze powiedzialaś a on albo uwiezy i zacznie sie bacznie dziwnce przygladac i ja przylapie albo oleje i bedzie szczesliwym rogaczem

Gość KalaWroc
zal kolesia ze sie z dziwka zwiazal - wiem ze to raczej skonczy ich liche malzenstwo ale skoro ona nie potrafi trzymac nog zlaczonych razem to po co sie ma z nia meczyc.

Gość czemu zaraz zal?
Gdyby się tak z nią męczył, to pewnie by ją rzucił, wątpię, że nie wie, skoro, jak mówisz "wiedzą wszyscy". "Wszyscy" już dawno by mu powiedzieli bez pytania o pozwolenie kafeteriuszy.

Gość KalaWroc
gdyby wiedzial to podziekowalby jej za uwage wiec teksty ze on wie darujcie sobie. zreszta czy wy nie chcielibyscie o tym wiedziec ?

Gość KalaWroc
a to zajabiscie wszyscy sie zdradzaja , kradna i oszukuja to moze przymknijmy oczy bo nas beda od swietych wyzywac :D

bosz nie o to chodzi, że mamy na to oko przymykac po prostu - wtracisz sie jako jedyna - bedziesz tą najgorszą 🖐️ wspomnisz moje słowa brzydze sie oszustwem, zdradą i tego typu rzeczami, ale uwierz, że w ten sposób wcale nie polepszysz ich zwiazku to juz lepiej pogadaj z tym babsztylem 🖐️

Gość KalaWroc
po prostu on mi sie podoba, ma niezla pensje i jakby rzucil tamta szmate to moglby sie ze mna zwiazac, szkoda faceta ze tak sobie zycie marnuje no nie?

Gość eeerrttt
powiedz mu ale najlepiej jakieś dowody zdobąć bo Ci nie uwierzy

Gość eeerrttt
może jakieś papiery ze szpitali jak ona usuneła te dzieci?

Bez żelaznego dowodu na te zdrady staniesz się wrogiem obojga. Tak mi mówi moje doświadczenie. Poza tym to naprawdę zły pomysł, rozbijanie związku. Mimo tego że jedno z nich jest nieuczciwe.

On przez to nie będzie z tobą szczęśliwy.. { po prostu on mi sie podoba, ma niezla pensje i jakby rzucil tamta szmate to moglby sie ze mna zwiazac, szkoda faceta ze tak sobie zycie marnuje no nie? } Marnuje sobie na własne życzenie. Znajdziesz dowód, i tak on może spróbować być dalej z nią.

Gość KalaWroc
a to dobre - nie chce byc z nim wogole nie o to chodzi. moze mnie uznacie za moralnie porabana ale trudno - brzydze sie zdrada i poza tym nie przepadam za ta laska. zreszta powiem mu co sie ma chlopak meczyc z latawica

Gość kasiulinkua
Niby posłańca złych wieści zawsze winią... Ja bym powiedziała, ale mając dowody konkretne. Nie mając dowodów wysłałabym anonimowo maila albo list

Gość eeerrttt
ale jakieś dowody zdobądź może udaj się z dowodem osobistym tej dziewczyny do szpitala i poproś że ona potrzebuje papiery o usunięcie ciąży daj kawke babką z rejestracji na pewno się uda

{ a to dobre - nie chce byc z nim wogole nie o to chodzi. } No tak a wczesniej piszesz.. { po prostu on mi sie podoba, ma niezla pensje i jakby rzucil tamta szmate to moglby sie ze mna zwiazac, szkoda faceta ze tak sobie zycie marnuje no nie? } Więc dalej myślę że nie jesteś bezinteresowna.

Gość KalaWroc
ale jestes zabawny Myrevin kiedy ja napisalam ze on mi sie podoba ?

Gość otwórz oczy...
powiedz mu , niech wie.

Gość basiazpodlasia
kiedyś bliska kolezanka mnie uswiadomiła. Niby dobrze zrobiła, ale nasze stosunki się ochłodziły,nie podobało mi się, że wie o moim upokorzeniu.I ona przyszła do mnie na prosbę rywalki, która postanowiła to rozstrzygnąć. Facet mój ścigał koleżankę jak psa, ledwo go powstrzymywałam, zeby nie narozrabiał.Jego motyw był taki, że własnie miał zamiar tamto zakończyć, a ta zepsuła nasz udany bardzo zwiazek:o Zepsuła, bo chociaż zostaliśmy z pewnych względów razem, związek stał się płaski, trochę naciągany.Gdy stwierdziłam, że nie kocham go już- on zachorował, nie odeszłam, bo odejście wiązałoby się z wystawieniem go pod most. Trochę żałowałam, że nie zostawiłam go wcześniej w jej objęciach. po co ja to piszę? Na twoim miejscu otworzyłabym mu oczy anonimowo, podając kilka szczegółów, aby sie uwiarygodnić.