Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SAE

cellulit cud- czy ktoś to próbował?

Polecane posty

Gość krucafuks
Dziewczyny na Dietach maglowaly ten temat, moze przesla Ci na majla. Generalnie placisz chyba za recepture, a olejki musisz sobie sama zakupic, wiec cala zabawa kosztowalaby Cie ok 200 zl. Tu z forum cosmetics(to nie jest przepis na cellulit cud-nie znam go): "Olejki antycellulitowe to: olejek grapefruitowy, rozmarynowy, jałowcowy, eukaliptusowy, paczulowy, cyprysowy, cedrowy, geraniowy, kminkowy." Mieszasz to z olejkiem migdalowym, albo zwykla oliwka, masujesz 2 razy dziennie(moim zdaniem to masaz pomaga, a nie preparaty...)Do tego peeling kawowy(kawa mielona, oliwka, zel pod prysznic), albo specjalna szorstka myjka. Na noc mozna sie smarowac balsamem antycelulitowym i zawijac folia. W tym wszystkim liczy sie systematycznosc- trzeba trzec i masowac. Wizualnie pomaga tez opalenizna, ta z tubki oczywiscie- mniej szkodliwa niz solarium. Niestety na mnie podzialala tylko redukcja tkanki tluszczowej(zdrowa dietka- malo soli, wegli duzo wazyw i zdrowych tluszczy). Poszperaj na necie o tych olejkach, bo na moje oko to wlasnie wujek google pomagal autorom cellulit cud.

Gość wataszkawataszka
ja mam inny sposob na cellulit - fitness plus zabiegi w pakiecie

właśnie oto się martwię, że cena tego olejka będzie duża, bo składniki będę musiała wszystkie zakupić, wiec na miesiac wyjdzie mnie przeszło 200zł jakbym wiedziała, ze to na pewno pomoże i składniki będą w miarę tanie, to bym kupiła...a tak.....