Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Głupia ja

Poznałam ojca mojego narzeczonego

Polecane posty

Gość Głupia ja

I przeżyłam szok, moje plany legły w gruzach.

Gość duch czasu umiera
taki interesujący? :P

Gość Głupia ja
Nie, był moim.. sponsorem.

Gość OskaBoska
boisz się, że niedaleko pada jabłko od jabłoni? rozwiń temat

To może Twój narzeczony również korzysta z takich usług starszych kobiet:) Za tatusiem się wdał :)

Gość Głupia ja
Nie korzysta, natomiast jego ojciec powiedział, że zgodzi się na ślub jeśli od czasu do czasu będziemy razem! to chore. Jestem załamana, ale co moja wina :(

Gość OskaBoska
nie wierzę..ściemkę walisz jak nic

Gość Głupia ja
Chcialabym

Gość wczesniej nie
zauważyłaś że mają to samo nazwisko? :) idiotka :D

Gość fujara12
O curwa ale kirk. Masakra

Konczysz zwiazek z narzeczonym bez wyjasnien albo wymyslasz histore ze go nie kochasz...bo bedzie drazyl dlaczego odchodzisz. Jesli tego nie zrobisz to twoj zwiazek za jakis czas i tak sie skonczy ale tym razem z inicjatywy twojgo narzeczonego/meza. dlaczego? bo to tylko kwesta czasu az sie wyda co laczylo twojego tescia z toba.

Gość apropo
tesc zdradzal swoja zone z tobą byl twoim sponsorem, najlatwiej powiedziec ze chodzil do dziwki, i on i ty macie to samo na koncie ale on jest bydlakiem skoro zamiast zamknąć pysk proponuje ci uklad, jesli jemu nie zalezy na swojej rodzinie to lepiej zerwij z chlopakiem bo tesciowi najwyraźniej nie zalezy na dyskrecji i jak to sie wyda to cala jego rodzina życie ci zatruje, zaraz beda plotki ze to nie tesc lecz jego znajomy byl u ciebie i ci placil . jemu uwierzą a nie tobie bo tak bedzie wszystkim wygodniej.

Gość fujara12
A ja tam bym zrobił tak. Dziewczyna ma przechlapane., Facet i tak się z nią nie chajtnie. Zrobić spotkanie. Dziewczyna, nażeczony i przyśli teściowie. I powiedzieć tak. Mój miły ze słubu nici . Twój tatuś był moim sponsorem i chce żebyś się ze mną chajtnął to będzie miał dupencje za friko. I teraz tatuśko ma przesrane. Dziewczyna jest super uczciwa i wychodzi z twarzą. Mamuśka przeżywa szok wieku przekwitującego. A facet jak zdrowy na ciele i umyśle, pomyśli i tak w rodzinie. I może tatuśka kopnąć w dupe. Tak to jest dziewczyny. Trzeba uważać na zakrętach i patrzeć na to guwno pod nogami.

Gość Głupia ja
dodam, że połykam tylko w święta kościelne

Gość Livre__
do tego prowokacyjnego topicku pasuje mi ---chciałaby,a nie daje rady, założyłas autorko temat,ale chyba weny ci zabrakło do opracowania szczegółów, może z powodu upałów