Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eveeelinee

PANOWIE pytanie do WAS

Polecane posty

Gość Eveeelinee

Panowie jak zareagowalibyście gdyby dziewczyna która bardzo wam się podoba, ale nie rozmawialiście jeszcze ze sobą, pierwsza podejdzie i pocałuje?

Gość Ja był bym ucieszony
:D Faceci lubia odważne i śmiałe dziewczyny

Ja byłbym chyba zaskoczony i zadowolony, piszę na swoim przykładzie jestem trochę nieśmiały a to by chyba przełamałoby pierwsze lody i dalej poszłoby już mniej nerwowo, poza tym kto powiedział że to mężczyzna ma robić pierwszy krok i to w dzisiejszych czasach, do odważnych świat należy

Gość BMI?
A jakie masz BMI?

Gość Kimura
nie ma gorszej rzeczy niz przeciętność.. To jest fajna sprawa, odwage sie ceni, byleby w połączeniu z pomysłowością nie zamieniła sie w szaleństwo ;) Poza tym zależy od "biorcy" Jeżeli jest to cwaniak wyrywajacy wszystkie dupy to napewno bajer będzie twał i to będzie dla niego cios poniżej pasa że kobieta sie odważyła zrobić cos takiego, majstersztyk :) I może być ciekawie; On sam Cie znajdzie po tym Jeżeli zwykły przecietniak - może uznac za coś dziwnego, ździwi sie ale nie weźmie tego do serca, predzej uzna Cie za psychiczną; No i wiadomo - ważne jak to zrobisz; Jeżeli będziesz z "psiapsiułkami" to raczej nie osiągniesz nic poza tzw. szacunem u nich. Jeżeli zrobisz to zdecydowanie, bez śmiechu, patrzac sie na niego jak zachipnotyzowana, sparaliżujesz go - podejdziesz, zatrzymasz sie przed nim, i pocałujesz - będize w szoku; odejdziesz spokojnie, patrząc mu przed chwile w oczy - na dłuuuuuugo to zapamieta ;)

Jak by sytuację obrócić w druga stronę to facet dostał by na pewno z liścia.i gdzie ta sprawiedliwość i równouprawnienie?.

Gość dfgsdg
Skoro mi się bardzo podoba i by tak zrobiła to byłbym bardzo zadowolony :)

Ble ble czasami brzydota przyciąga,rzadko ale zdarza się.

Ciekawe co by dziewczyna w tej sytuacji zrobiła,na 100% że dała by w pysk:o

PGR dobrze napisane , pewnie właśnie tak by było , a co do równouprawnienia widziałeś kobietę pracująca w kopalni pod ziemią bo ja nie miałem przyjemności ?

Gość kod pocztowy
JA znowu bardzo bym chciała,żeby jakiś przystojniak mnie ni z tego ni z owego pocałował, dostałby w papę, ale z moim uśmiechem na twarzy :D

Pod ziemią nie widziałem ale na kopalni na płuczce dużo kobiet pracuje,(kiedyś tam pracowałem przy remoncie płuczki) i nie które są młode i atrakcyjne i pracują fizycznie,ja pracowałem na budowach z młodymi praktykntkami z techników budowlanych i nie mogę narzekać bo laski rwały się do roboty i nawet nie najgorzej im to szło,wiec w tej dziedzinie zmiany są ale na tle męsko-damskim nadal nie ma zmian ku równouprawnieniu.

kod pocztowy-szkoda że kobiety czasem nie myślą,ja wiem ze dla was to duży problem i kłopot ale jak czasami byście sie wysiliły to doszli byście do wniosku że dla faceta to było by największe upokorzenie jak dostał by z liścia od dziewczyny w której się po prostu zakochał.

Gość toksycznaaa
PGR Ty nawet inteligentny facet jesteś jak tak się czyta co piszesz

toksycznaaa-dziękuję ci,przez swoja skromność nie zaprzeczę;)

Gość Eveeelinee
Bardzo wam dziękuję, przyznam że na początku jak pisałam topik to byłam pewna że zostanę zlinczowana tutaj:) a tu proszę :)) Tylko teraz pytanie, jak to zrobić, jak podejść? Już nawet plan sobie przygotowałam, że jak go zobaczę to zajdę od tyłu, on poczuj że ktoś za nim stoi, odwróci, a wtedy ja go zaatakuje:) i pytanie teraz, jak go pocałować? taki zwyczajny buziak?? czy lepiej taki namiętny pocałunek?

Gość Eveeelinee
ja ile mam? 23

Gość Eveeelinee
najwyżej mnie odepchnie:))

Gość mllllllllllll
jak dla mnie super, ale ten buziak powinien byc takim niesmialym cmokiem -> wtedy bomba i 100% pozytyw:P

Więc raczej do nastolatek nie należysz,pytam po co ci taki sposób na poderwanie faceta?

Gość Eveeelinee
dlaczego tak chce poderwać go? Bo jeszcze nikt na mnie tak nie działał jak on, wiem że jemu tak samo się podobam, ale zawsze mu uciekam, i to jest debilne z mojej strony, ale tym razem chcę go zaskoczyć, podejść i pocałować.

Gość jhygfd
pomysł beznadziejy, tak samo beznadziejny jak sms o tresci kocham cie, heh,

Gość Eveeelinee
ok to zaproponujcie lepszy sposób

Kimura nie ma gorszej rzeczy niz przeciętność.. To jest fajna sprawa, odwage sie ceni, byleby w połączeniu z pomysłowością nie zamieniła sie w szaleństwo Poza tym zależy od "biorcy" Jeżeli jest to cwaniak wyrywajacy wszystkie d**y to napewno bajer będzie twał i to będzie dla niego cios poniżej pasa że kobieta sie odważyła zrobić cos takiego, majstersztyk I może być ciekawie; On sam Cie znajdzie po tym Jeżeli zwykły przecietniak - może uznac za coś dziwnego, ździwi sie ale nie weźmie tego do serca, predzej uzna Cie za psychiczną; No i wiadomo - ważne jak to zrobisz; Jeżeli będziesz z "psiapsiułkami" to raczej nie osiągniesz nic poza tzw. szacunem u nich. Jeżeli zrobisz to zdecydowanie, bez śmiechu, patrzac sie na niego jak zachipnotyzowana, sparaliżujesz go - podejdziesz, zatrzymasz sie przed nim, i pocałujesz - będize w szoku; odejdziesz spokojnie, patrząc mu przed chwile w oczy - na dłuuuuuugo to zapamieta --- uwielbiam kafeteryjnych psychologów i ekspertów w każdej dziedzinie życia.

Gość Eveeelinee
agent_provocateur może byś Ty coś doradził? co myślisz na temat mojego szalonego pomysłu:) wypali?