Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eveeelinee

PANOWIE pytanie do WAS

Polecane posty

Gość jhygfd
heh,,, ja podrywam zawsze patrzac sie w oczy i usmiecham sie... działa. a potem taniec, rozmowa, i dopiero potem buzi, buzi. :)

podejdź pocałuj w policzek. popatrz w oczy. uśmiechnij się i odejdź. czas operacyjny 2 i pół sekundy. ;) :D taka moja rada. ja juz bym Cię nie wypuścił.

Gość Eveeelinee
agent_provocateur :)) dzięki za info a co myślisz o takim pocałunku dłuższym:)) wiem że to nie codzienny przypadek:)) ale raz się żyje:)

zależy co chcesz osiągnąć? dłuższy w usta, to dla mnie zaproszenie do łóżka. i 90% facetów myślę, że pomyślało by tak samo. a w policzek to tak flirciarsko. zaproszenie do gry. :)

Gość jhygfd
no spróbuj, w najgorszym przypadki pomyśli soebie ze jestes jebnieta:)

Zrób tak, żeby to on Ci to zaproponował :]

Gość Eveeelinee
:))

Gość jhygfd
to pozniej napisz jak było, bo bede ciekawa:) moze kiedyz zastosuje;p

Gość ADASKO0
a ja bym się ucieszył gdyby panienka która mi się bardzo podoba, sama z własnej inicjatywy podeszła do mnie

Gość kanał
A u mnie było tak: Podeszła do mnie i powiedziała, jak masz czas to bądż o 18 tu i tu. I byłem. Po 4 latach, zapytała. Czy długo masz zamiar tak mi d..ę zawracać No to poszliśmy do USC No i wzięła mnie sobie za męża. I ma ze mną dzieci. I wcale się nam nie nudzi. A jak się nam nudzi to się kłócimy. A potem czasem się przepraszamy, albo i nie bo się znowu kłócimy i nawet nie wiemy o co ot tak dla zasady. Aha już mamy wnuki. A tak w ogóle to to wszystko jest do d..y, no bo Ona mnie wciąż kocha, aja Ją i żyć bez siebie nie możemy, bez tych pierdół dnia codziennego, bez tych problemów z kasą. Nie wiem chyba Jej powiem że musimy od siebie odpocząć. No bo 45 lat po ślubie to chyba wystarczy. Niech Ona da mi wreszcie szansę. Dlaczego Ona tak mną pomiata, Cały czas patrzy mi w oczy i wciąż powtaża że mnie kocha, że całe to życie beze mnie byłoby do kitu. A ja cały czas wspominam te 45 lat. Jak ja to wytrzymałem Pomóżcie mi już nie wiem co mam zrobić No przecież to KANAŁ